28 mai 2024
Frumuseţile din Dâmboviţa, promovate la Târgul de turism al României

Frumuseţile din Dâmboviţa, promovate la Târgul de turism al României

Frumuseţile din Dâmboviţa sunt promovate la Târgul de turism al României, între 9 şi 12 noiembrie, la Romexpo, în Capitală.

Județul Dâmbovița deține o mare diversitate de atracții turistice, o zonă montană cu peisaje de o frumusețe unică, obiective istorice și culturale înscrise în patrimoniul național, precum și o stațiune balneară de tradiție.

În cele patru zile ale târgului, vizitatorii care vor trece pe la stand vor primi materiale promoționale și vor afla informații despre destinațiile de vacanță din județul Dâmbovița, despre atracțiile turistice și posibilitățile de petrecere a timpului liber. Printre obiectivele promovate se numără facilitățile oferite de stațiunea turistică de interes național Padina-Peștera, Complexul Turistic de Natație din Târgoviște, Centrul Vechi al orașului-reședință de județ, Peștera Ialomiței, Sfinxul, Lacul Bolboci, dar și cele 16 muzee şi case memoriale din cadrul Complexului Național Muzeal Curtea Domnească din Târgoviște (Palatul Brâncovenesc de la Potlogi, Curtea Domnească din Târgoviște, Turnul Chindiei, Muzeul de Artă, Muzeul Evoluției Omului și Tehnologiei în Paleolitic, Muzeul Vasile Blendea, Casa-Atelier Gabriel Popescu etc).

Vizitatorii prezenți au fost încântați și de spectacolul susținut de Orchestra Populară Chindia a Centrului Județean de Cultură Dâmbovița.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial