27 aprilie 2024
Intervenţie neautorizată în reţeaua de gaze naturale, la Potlogi. Ce măsuri s-au luat Un politist in varsta de 28 de ani, de la Brigada Rutiera a Capitalei, si-a pierdut viata, miercuri 21 Ocotmbrie 2015,dupa ce a cazut cu motocicleta intr-o groapa de pe Soseaua Stirbei Voda din Bucuresti.

Intervenţie neautorizată în reţeaua de gaze naturale, la Potlogi. Ce măsuri s-au luat

Distrigaz Sud Rețele aduce următoarele precizări cu privire la sistarea temporară a alimentării cu gaze naturale din localitatea Potlogi, județul Dâmbovița:

Ca urmare a unei intervenții neautorizate produse în data de 10 noiembrie 2023 asupra sistemului de distribuție a gazelor naturale ce deservește localitatea Potlogi din județul Dâmbovița, alimentarea cu gaze naturale a localității a fost întreruptă. Echipele Distrigaz Sud Rețele au intervenit, luând măsurile de siguranță care se impun.

De această oprire sunt afectați un număr de 528 de clienți casnici și non-casnici aferenți localității Potlogi.

Echipele Distrigaz Sud Rețele vor relua alimentarea cu gaze naturale a clienților afectați în cursul zilei de 11 noiembrie 2023, în jurul orelor 12:00.

După reluarea realimentării cu gaze naturale, în cazul în care clienții simt miros de gaze, sunt rugați să aerisească imediat încăperea, să nu provoace scântei, să nu acționeze întrerupătoarele electrice, să nu folosească aparatele electrocasnice și, dacă este posibil, să închidă robinetul de alimentare cu gaze naturale.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial