24 aprilie 2024
Cine sunt cei doi tineri care au pierit în teribilul accident de la Doiceşti. “Doamne! Ce tragedie! Nu te vom uita niciodată, un băiat cuminte, respectuos și în floarea tinereții”

Cine sunt cei doi tineri care au pierit în teribilul accident de la Doiceşti. “Doamne! Ce tragedie! Nu te vom uita niciodată, un băiat cuminte, respectuos și în floarea tinereții”

O clipă fatală a curmat două vieţi tinere, seara trecută, pe Drumul Naţional 71, la intrarea în Doiceşti.

Darius şi Andrei, doi tineri de numai 29 şi 31 de ani, prieteni şi colegi de muncă, au sfârşit într-un teribil accident de circulaţie.

Erau în maşina unui prieten, de 32 de ani. Autoturismul circula pe drumul dintre Târgovişte spre Pucioasa, iar la un moment dat, din motive încă neclare, cel de la volan nu a mai reuşit să îşi menţină direcţia şi a intrat cu autoturismul într-un tir parcat pe marginea drumului.

Cei aflaţi în trafic au sunat la 112 şi au cerut ajutor. La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de la ambulanţă, SMURD, poliţişti şi pompieri.

Darius şi Andrei erau încarceraţi în maşină. Din păcate, salvatorii nu au mai putut face nimic pentru ei.

Şoferul a fost dus de urgenţă la spital.

Cei doi tineri care au pierit în accident lucrau la un service auto aflat la câţiva kilometri de locul unde s-a produs nenorocirea.

Aveau familii frumoase, erau iubiţi şi respectaţi de cei care îi cunoşteau şi care acum sunt în stare de şoc.

“Nu pot sa cred asa ceva, spune-mi ca nu este adevărat.. si ca nu este vorba de Darius”.

“Doamne, nu se poate asa ceva! Dumnezeu sa i odihnească în pace!”.

“Prea devreme, Darius nu te vom uita niciodată, un băiat cuminte, respectos și în floarea tinereții Dumnezeu să-l aibă în paza sa. Condoleante familiei îndurerate!!!”.

“Nu! Nu pot sa cred asa ceva! Doamne! Ce tragedie! Dumnezeu sa va odihnească în pace! Un gol imens ai lăsat în inima ai sufletul nostru”.

“Condoleante familiei îndurerate, Dumnezeu sa fie aproape de familia îndurerată, Dumnezeu sa I aibă în paza sa!!!”.

“Dumnezeu să îi ierte! Condoleanțe familiilor îndurerate și multă putere!”, au transmis prietenii celor doi tineri decedaţi.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial