24 aprilie 2024
FOTO/VIDEO: Mai multe persoane au suferit atacuri de panică după ce un supermarket a fost cuprins de flăcări uriaşe

FOTO/VIDEO: Mai multe persoane au suferit atacuri de panică după ce un supermarket a fost cuprins de flăcări uriaşe

Un incendiu violent a cuprins, vineri, supermarketul din comuna Cojasca, judeţul Dâmboviţa. Martorii povestesc că au auzit mai multe bubuituri, iar apoi au izbucnit flăcările.

În scurt timp, tot magazinul a fost înlăvuit de un fum gros. Câteva persoane au suferit atacuri de panică şi au primit îngrijiri.

Speriaţi, angajaţii, dar şi cei care locuiesc aproape de supermarketul din comuna Cojasca au sunat la 112 să ceară ajutor. La faţa locului au fost trimise mai multe autospeciale cu apă şi spumă, dar şi o autospecială de lucru la înălţime. Între timp, cei de la ambulanţă au acordat ajutor mai multor clienţi şi angajaţi.

Asistent medical SAJ Dâmboviţa: „Nu sunt victime cu arsuri şi nici intoxicaţi cu fum, decât persoane speriate, cu atacuri de panică.”

Cei aflaţi la faţa locului spun că au auzit mai multe bubuituri şi s-au temut că instalaţiile din magazin ar putea exploda.

Reprezentant ISU Dâmboviţa: „Incendiul s-a manifestat pe o suprafaţă de aproximativ 150 de metri pătraţi, fiind afectat întregul spaţiu comercial.”

Flăcările violente s-au extins şi la o construcţie aflată în apropierea magazinului. Incendiul a fost însă stins la timp. O anchetă urmează să stabilească exact de la ce a pornit totul.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial