6 mai 2024
FOTO-VIDEO: Indivizi din Titu şi Potlogi, săltaţi de mascaţi într-un caz de înşelăciune prin “Metoda Accidentul”

FOTO-VIDEO: Indivizi din Titu şi Potlogi, săltaţi de mascaţi într-un caz de înşelăciune prin “Metoda Accidentul”

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Vălenii de Munte au pus în executare patru mandate de percheziție domiciliară, în orașul Urlați, județul Prahova, în orașul Titu și în comuna Potlogi, ambele din județul Dâmbovița, la persoane bănuite de înșelăciune.

Din cercetări a reieșit că, în noaptea de 13 spre 14 ianuarie a.c., o femeie, în vârstă de 63 de ani, din Orașul Vălenii de Munte, ar fi fost contactată telefonic de persoane, care s-au prezentat în mod mincinos ca fiind reprezentanții unui spital, iar fiul acesteia ar fi suferit un accident rutier grav și i-ar fi solicitat și obținut de la aceasta 21.000 de lei și 1.400 de euro, în vederea acoperirii unor costuri medicale.

La sediul unității de poliție, au fost conduse, în vederea audierii, 5 persoane: 3 bărbați cu vârstele de 20, 28, respectiv 29 de ani, o femeie, în vârstă de 47 de ani și o minoră, de 16 ani.

În urma perchezițiilor efectuate, au fost descoperite și ridicate 5 telefoane mobile, 1.500 de lei și 500 de euro.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Poliției Orașului Vălenii de Munte, în vederea documentării întregii activități infracționale.

Activitățile au beneficiat de sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Prahova, precum și de cel al jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă „Matei Basarab” Ploiești.

sursa – IPJ Prahova

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial