26 mai 2022
VIDEO – Individul care şi-a ucis soţia, la Văleni, a încercat să îşi pună capăt zilelor în penitenciar. ”Nu poate să accepte să trăiască fără soţie”

VIDEO – Individul care şi-a ucis soţia, la Văleni, a încercat să îşi pună capăt zilelor în penitenciar. ”Nu poate să accepte să trăiască fără soţie”

Bărbatul de 35 de ani din Târgovişte acuzat că la sfârșitul anului trecut, și-a ucis soția, a încercat să-și ia zilele în spitalul penitenciar Colibași unde se află în arest preventiv.

Nu este la prima încercare. Și acum 3 zile a făcut același gest, dar a scăpat cu viață. Este măcinat de remușcări spune avocatul său.

Bărbatul împărțea camera cu alți doi deținuți și beneficia de consiliere psihologică, spun reprezentanții penitenciarului. Și totuși, este pentru a doua oară, în 3 zile, când încearcă să-și ia viața. A fost dus la urgență la unitatea de primiri urgențe din Pitești.

Gheorghe Frătoaica, UPU Argeș: “Pacientul a fost adus în stare stabilă prezentând o plagă în regiunea cervicală!”

Bărbatul de 35 de ani este cuprins de regrete, susțin apropiații lui.

Nicolae Ion, avocatul suspectului: ”Nu poate să accepte să trăiască fără soţie. Nu că regretă, este marcat, el realizează pe lângă pierderea soţiei şi ce se va întâmpla cu cei doi copii de vârstă fragedă”.

Pe 29 decembrie, bărbatul s-a răsturnat cu mașina în localitatea Gemenea. La sosirea echipajului de poliție, a mărturisit că tocmai își omorâse soția, pe care o bănuia de infidelitate. Sora victimei crede că în perioada aceea, cumnatul ei ar fi fost consumator de droguri.

Sora victimei: ”Venea şi cerea bani din alocația copiilor, ca să-și procure droguri. Părinților lui le spunea că dacă nu-i dau bani de droguri, el se aruncă de la balcon”.

Marius Buga, Pro TV: ”În urma cercetărilor, investigatorii au stabilit că bărbatul nu fusese băut şi nici nu consumase vreo substanţă interzisă când a comis fapta. Tocmai din acest motiv acum au solicitat o expertiză psihiatrică pentru a constata dacă a avut sau nu discernământ în acel moment.”

Copiii celor doi soți, ambii mai mici de 3 ani, au rămas în grija bunicilor materni.

sursa – Pro TV

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial