13 mai 2024

VIDEO! Ei s-au ales cu titlul de “CEI MAI PROŞTI HOŢI” din judeţul Dâmboviţa!

hotsfScene desprinse parca dintr-un film de comedie au avut loc la Racari, in judetul Dambovita. Protagonisti au fost doi indivizi care au crezut ca, ziua-n amiaza mare, dau lovitura jefuind casa unei femei care a murit acum cateva luni..

Indivizii nu s-au gandit insa ca locuinta este chiar langa judecatorie si ca ar putea fi vazuti. Planul lor a fost dejucat de un echipaj de la jandarmerie care i-a surprins in actiune. Cand si-a dat seama de pericol, unul dintre tineri s-a ascuns in sifonier.

Casa a apartinut unei foste profesoare de limba romana, care a murit acum cateva luni, asa ca nu era nimeni in locuinta cand tinerii au dat atacul. Celor doi suspecti, in varsta de 15, respectiv 20 de ani, nici prin gand nu le-a trecut ca ar putea fi prinsi intr-un mod atat de rusinos.

La un moment dat, jandarmii care se aflau de serviciu, la sediul Judecatoriei din Racari, i-au observat pe cei doi tineri care escaladau gardul. Si-au sunat colegii de la interventie, iar cand au ajuns la fata locului l-au descoperit pe unul pitit in spatele usii, iar pe celalalt, in sifonier.

Reporter: Ce ati spus cand l-ati vazut in sifonier?
Martor: Am ramas blocati, am ras. Doi copii fara minte.

Nu apucasera sa indese in sacosa decat o patura. Dar chiar si asa, localnicii spun ca trebuie sa raspunda in fata legii.

Localnic:”Au fost niste hoti prosti, ar merita sa fie trasi de urechi.”

Pentru isprava lor, indivizii s-au ales cu dosare penale pentru violare de domiciliu si pentru furt.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial