24 aprilie 2024
Fostul medic şef al Policlinicii Militare Târgovişte “s-a înrolat” în PSD!

Fostul medic şef al Policlinicii Militare Târgovişte “s-a înrolat” în PSD!

cristian-purcaroiu„Încerc să aduc în partid oameni noi, cu o carieră profesională de excepţie, cu foarte multă aplecare pe subiecte care ţin de viaţa oamenilor. În acest context vă prezint pe col.dr. Purcăroiu Cristian, medic primar boli interne şi competenţe ecografie, târgoviştean, absolvent al Facultăţii de Medicină Militară – Secţia Medicină Generală, a profesat în specialitatea Boli Interne Secţia Medicală 3 în cadrul Spitalul Militar Central Bucureşti, din 1994 până în 2012, a fost medic şef al Policlinicii Militare Târgovişte, unde a avut o contribuţie majoră la amenajarea sediului nou şi dotarea acestuia.

A fost şi colaborator al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte în perioada 1997-2007, a efectuat gărzi în Secţia de Cardiologie. Din anul 2012 până în prezent, profesează în mediul privat. Pe CV-ul dumnealui scrie că în 22 de ani a acordat peste 100.000 de consultaţii boli interne şi cardiologie şi 80.000 de ecografii.

Este membru al Societăţii Române de Medicină Internă şi participant la toate Conferinţele de Medicină Internă din ţară, congrese naţionale şi europene de cardiologie. Dl dr. Purcăroiu este înscris în Organizaţia Municipală Târgovişte a PSD şi cred eu că este un lucru foarte bun, avem deja o echipă consistentă de medici care pot gândi şi Strategia de dezvoltare a serviciilor medicale în judeţ şi propuneri de modificare a actelor normative cu incidenţă în domeniu.

Cu siguranţă pot fi vectori importanţi de imagine pentru PSD şi în această campanie electorală, dar mai ales pentru viitor”, a declarat preşedintele PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

„Un rol important l-a avut dl preşedinte Adrian Ţuţuianu şi am considerat că după 32 de ani de relaţie directă cu pacientul este bine să mă implic şi în modul administrativ al activităţii medicale din judeţ.

Având şi ceva experienţă anterioară, de la Policlinica Militară Târgovişte, am considerat că în acest fel voi putea să particip mai bine la sănătatea pacientului dâmboviţean şi poate, de ce nu, să mă implic şi din punct de vedere social.

Lucrurile acestea pot să le fac mai bine, aşa am gândit, numai din interiorul şi cu sprijinul unui partid puternic cum este PSD”, a mărturisit col.dr. Cristian Purcăroiu.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial