3 mai 2024
Continuă scandalul între primarul şi vicele din Moreni. “Aveți două ocupații principale: să stați singurel în birou sau să faceți poze pe străzi”

Continuă scandalul între primarul şi vicele din Moreni. “Aveți două ocupații principale: să stați singurel în birou sau să faceți poze pe străzi”

“Rugăminte: Haideți domnule Razvan Bejan, încercați să munciți la Primărie! Munca nu a făcut rău nimănui.

Întâi de toate, așa cum ar fi elegant, vreau să vă mulțumesc pentru ,,complimentul,, pe care mi l-ați făcut spunând că am zero caracter. Dar, vedeți că este deplasat să arăți cu degetul către altul, când tu însuți ești un model al lipsei de caracter.

Vă mai amintiți cum v-ați lansat în campania electorală? V-ați prezentat cetățenilor ca fiind avocat. Abia când vi s-a atras atenția asupra acestui fals, ați înlocuit titulatura dumneavoastră cu aceea de ,,jurist,,. Nu știu ce jurist sunteți, căci nu ați profesat niciodată. Și asta se observă și din activitatea ( mai bine zis inactivitatea ) dumneavostră la Primărie, unde aveți două ocupații principale: să stați singurel în birou sau să faceți poze pe străzi.

Vă înțeleg erorile tinereții, vă înțeleg chiar și lacunele de caracter, dar vă reamintesc ceva: Sunteți ditamai viceprimarul acum și trebuie să acceptați să lucrăm în echipă pentru binele oamenilor. La Primărie nu merge cu apucături de șmecheraș și tertipuri fiscale, prin care să încercați să vă sustrageți de la plata datoriilor către Stat.

Sunteți ales într-o demnitate publică și tocmai de aceea sunteți ultima persoană care ar fi trebuit să fie un exemplu negativ pe această linie și nu numai. Nu mai spuneți: “dacă am vreun leu datorie o voi plăti”. Știți foarte bine că aveți. Și nu un leu ci 40 de miliarde. Un fleac! Nu îmi spuneți mie de ce vă interesați de plata chiriilor și de ce vreți să evacuați oamenii, căci eu știu. Dacă aveți puterea și nonșalanța suficientă, spuneți-le oamenilor privindu-i în ochi. Dar spuneți-le adevărul!!!Vă rog din nou – probabil că sunt prea naiv – să încercați după măsura puterilor dumneavoastră, să lucrăm în echipă pentru a accelera dezvoltarea orașului.

Nu trebuie să vă opuneți datoriilor care vă revin ci trebuie să le îndepliniți. Le aveți, ați primit o dispoziție de numire și pe deasupra mai sunteți și jurist. Vi le mai repet și eu încă o dată, poate le-ați uitat, le-ați neglijat sau nu le-ați citit.

Iată-le:-1. Verifică, prin compartimentele de specialitate, corecta înregistrare fiscală a contribuabililor la organul fiscal teritorial, atât a sediului social principal, cât și a sediului secundar;-2. Ia măsuri pentru prevenirea și, după caz, gestionarea situațiilor de urgență;-3. Ia măsuri pentru asigurarea inventarierii, evidenței statistice, inspecției și controlului furnizării serviciilor publice de interes local, precum și a bunurilor din patrimoniul public și privat al unității administrativ-teritoriale;-4. Asigură realizarea lucrărilor și ia măsurile necesare conformării cu prevederile angajamentelor asumate în procesul de integrare europeană în domeniul protecției mediului și gospodăririi apelor pentru serviciile furnizate cetățenilor;-5. Analizează periodic activitatea serviciilor direct subordonate conform organigramei, urmărind realizarea sarcinilor ce le revin, inițiază elaborarea de studii și organizează acțiuni de control cu privire la problemele sau aspectele importante din sectoarele coordonate, propunând măsuri urgente pentru remedierea eventualelor deficiențe constatate;-6. Ia măsuri pentru controlul depozitării deșeurilor menajere, industriale sau de orice fel, pentru asigurarea igienizării malurilor cursurilor de apă din raza Municipiului Moreni, precum și pentru decolmatarea văilor locale și a podețelor pentru asigurarea scurgerii apelor mari;-7. Duce la îndeplinire hotărârile Consiliului Local Moreni și dispozițiile Primarului Municipiului Moreni;-8. Păstrează confidențialitatea asupra informațiilor și documentelor de care ia cunoștință în exercitarea atribuțiunilor delegate, potrivit legislației în vigoare;-9. Exercită orice alte atribuții date de Consiliul Local, de Primar sau cele care rezultă din actele normative în vigoare.

Iată, domnule Bejan, conform legii aveți mult de lucru! Ieșiti din birou, dar nu pentru a vă aroga merite ce nu vă aparțin, ci pentru a lucra împreună.În speranța că veți înțelege, vă aștept să facem asta pentru locuitorii municipiului nostru”, spune Constantin Dinu, primarul mun.Moreni.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial