25 aprilie 2024
Focul nesupravegheat face pagube!

Focul nesupravegheat face pagube!

În ultimele 24 de ore echipajele de intervenţie din cadrul I.S.U.”Basarab I” Dâmboviţa au fost solicitate la următoarele evenimente:

• La ora 20:14, pompierii de la Detaşamentul Pucioasa au intervenit în comuna Doiceşti la un incendiu de vegetaţie, în care au ars cca.5000mp de vegetaţie uscată; • La ora 23:10, pompierii de la Detaşamentul Titu au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit în curtea unei gospodării. Un foc deschis (făcut în grădină) lăsat nesupravegheat, se pare că a condus la producerea incendiului, în care au ars cca. 2(două) tone de plante furajere. Intervenţia promptă a pompierilor a salvat din calea flăcărilor locuinţa proprietarului;

• Echipajele SMURD din cadrul I.S.U.”Basarab I” Dâmboviţa au intervenit în această perioadă pentru a acorda ajutor medical de urgență la 23 de solicitări. Echipajele SMURD au intervenit astfel: SMURD Târgoviște la 13 solicitări, SMURD Titu şi SMURD Moreni la câte 2(două) solicitări, iar SMURD Găeşti la 6(şase) solicitări. Afecțiunile pentru care au fost solicitați paramedicii au fost: traumatisme din diverse cauze, hipertensiune arterială, cefalee, amețeli, vărsături, halenă alcoolică, dureri lombare şi abdominale. Pacienţii au fost transportaţi la spital pentru tratament de specialitate.

Compartiment Informare şi Relaţii Publice – I.S.U. „Basarab I” Dâmboviţa

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial