3 mai 2024
Florina, iubita bărbatului ucis la Fieni, prima declarație, în exclusivitate pe www.targovistenews.ro : ”A murit în mâinile mele. În față la poliție s-a întâmplat, nu s-a băgat nimeni!”

Florina, iubita bărbatului ucis la Fieni, prima declarație, în exclusivitate pe www.targovistenews.ro : ”A murit în mâinile mele. În față la poliție s-a întâmplat, nu s-a băgat nimeni!”

Florina, iubita bărbatului, de 41 de ani, ucis la Fieni, face primele declarații, în exclusivitate pentru targovistenews.ro.

Florina a dorit să lămurească tot adevărul despre drama cumplită prin care trece.

Femeia, în vârstă de 24 de ani, vrea ca toată lumea să știe că era fata vitregă a autorului și că acesta nu era părintele ei biologic.

Tânăra are o fată și un băiat, de 5 și 6 ani, dintr-o altă relație. La rândul său, Boby, bărbatul decedat, avea doi copii dintr-un concubinaj din trecut.

Cumplit este că Florina este însărcinată în cinci luni, iar Boby aștepta cu nerăbdare să devină iar tată și să se bucure de noua sa familie. Erau împreună de doi ani. Boby își petrecuse ultimii 17 ani în Grecia, iar de un an se bucura de noua sa relație.

”Tatăl meu vitreg mi-a spus că nu a fost normal să nu ascult, într-adevăr nu a fost de acord cu relația noastră. Dar vreau să se știe că nu se certase cu Boby, mânca cu el, nu a avut niciun fel de conflict, niciodată.

În seara aia, Boby era foarte supărat, îi era foarte dor de copiii lui, era foarte trist. Nu mai bea, dar în seara aia a zis că se duce să bea. M-am dus după el, era în centru, cu doi băieți, stătea supărat.

S-a dus prin parc, a țipat, se plimba pe mijlocul străzii, spărgea sticle.

S-a întâlnit cu frății mei. I-a iubit foarte mult pe frății mei. S-a dus și l-a pupat pe obraz pe fratele meu, Samir, de 16 ani, a dat noroc cu el, iar fratele meu, nesuportând oamenii care beau, l-a respins.

Boby i-a dat un pumn. S-au lovit reciproc. El a căzut jos. S-a dus spre ei să îi alerge.

La 11.06 minute m-a sunat pe mine, ‘vino și ia-l pe Boby de aici că a dat în mine’. Îl sunase și pe tatăl lui în același timp.

Erau la primărie toți. Am fugit de acasă, am ajuns acolo. Ultimele lui cuvinte, mi-a spus el, ‘a dat fratele tău în mine’.

Apoi, a venit el cu maceta. Eu îl țineam pe Boby, frății mei îl țineau pe el.

Boby a spus că nu vrea să dea în el. L-a tăiat cu sabia pe brută, Boby era de mână cu mine, venise să ne depărtăm.

L-a înjurat de copii, a zis, ‘gata, până la copii’.

A venit poliția. Poliția era lângă ei când s-a întâmplat lucrul ăsta.

A luat maceta, cu ea tăia lemne.

Boby s-a dus spre el și în momentul ăla s-au încăierat și nu a mai putut să îi țină nimeni.

În față la poliție s-a întâmplat. Nu s-a băgat nimeni. Eram șocată, nu îmi imaginam să văd așa ceva.

Boby a murit în mâinile mele, și-a dat ultima suflare.

Apoi, el a pus maceta jos, și-a pus mâinile la ceafă. Nu a realizat că a omorât un om, abia apoi.

Boby m-a iubit din toată inima. Mi-a oferit protecție, de când a fost cu mine nu a mai băut.

Nu a fost un om rău, agresiv”, ne-a mărturisit Florina.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial