20 aprilie 2024

FLAGRANT! A vrut să mituiască un agent de la Poliţia Rutieră Dâmboviţa, dar NU s-a aşteptat la ce avea să urmeze!

www.mariusbuga.ro_images_pold1A vrut să-i dea 1000 de lei mită unui poliţist din Dâmboviţa, dar s-a ales cu un flagrant şi cu dosar penal!

Un bărbat oprit în trafic de un agent de la Rutieră a încercat să scape de o belea, dar a dat de alta şi mai mare.

Omul legii a reclamat totul la Direcția Generală Anticorupție (D.G.A.) – Serviciul Județean Anticorupție (S.J.A.) Dâmbovița, iar ofiţerii DGA au făcut un flagrant şi au dat totul în vileag.

COMUNICAT

La data de 05 iunie a.c., ofițerii Direcției Generale Anticorupție (D.G.A.) – Serviciul Județean Anticorupție (S.J.A.) Dâmbovița, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, l-au prins în flagrant pe G.N. care a încercat să mituiască un polițist din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița cu suma de 1.000 lei.

În fapt, la data de 05.06.2014, un agent de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița – Serviciul Rutier a sesizat lucrătorii D.G.A. – S.J.A. Dâmbovița cu privire la faptul că G.N., cu ocazia depistării sale în trafic în timp ce transporta cantitatea de aproximativ 500 litri motorină, i-a oferit în repetate rânduri suma de 1.000 lei pentru a nu-și îndeplini atribuțiile de serviciu. În urma denunțului formulat, după înregistrarea dosarului la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița a fost organizată și desfășurată acțiunea de prindere în flagrant, cu participarea procurorului de caz.

Faţă de cel în cauză a fost pusă în mișcare acțiunea penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de dare de mită, faptă  prev. şi ped. de art. 290 Cod penal, fiind luată măsura controlului judiciar prin care au fost instituite  inculpatului o serie de obligații, printre care și aceea de a nu părăsi țara. În cauză s-a beneficiat de sprijinul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița.

BIROUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial