19 aprilie 2024
EXCLUSIVITATE! Dispariţia misterioasă a unui târgoviştean deasupra Mării Baltice! Zbura cu cel mai sigur elicopter! VIDEO

EXCLUSIVITATE! Dispariţia misterioasă a unui târgoviştean deasupra Mării Baltice! Zbura cu cel mai sigur elicopter! VIDEO

De doua zile, un topograf targovistean este de negasit. Elicopterul in care se afla a disparut de pe radar deasupra Marii Baltice.

Tanarul de 31 de ani, tatal a trei copii, lucra la o companie internationala. Fusese intr-o misiune in Germania si tocmai plecase catre casa atunci cand i s-a pierdut urma.

Numele lui este Dragos Apostescu, un tanar pasionat de zbor si aerofotografie. Prin prisma meseriei – operator de zbor – Dragos a traversat planeta in lung si in lat.

Ultima misiune l-a trimis in Germania. Dupa ce si-a terminat lucrul, a plecat catre Suedia, la sediul central al firmei pentru care lucra.

Imediat ce a inchis telefonul cu sefii, Dragos s-a urcat intr-un Eurocopter AS350. La ora 13:46, a decolat din Lubeck, Germania. Ar fi trebuit sa aterizeze doua ore mai tarziu in Halmstad, Suedia.

La doar 15 minute de la decolare, deasupra golfului Lubeck din Marea Baltica, elicopterul a disparut de pe radar. Pilotul a comunicat aproape pana in ultimul moment cu un controlor de trafic danez, insa discutia nu a fost facuta publica deocamdata.

De 48 de ore, nu se mai stie nimic despre el. Lucra aici de 6 ani si colegii lui sunt extrem de ingrijorati. De cand a disparut, se uita mereu pe site-urile internationmale, sa afle vesti despre el. Cu totii spera sa fie inca in viata.

Noua ambarcatiuni de cautare si salvare au plecat imediat din Germania. Nici urma insa de elicopter. A fost gasit doar un rucsac cu un laptop, pe o plaja din zona.

Presa germana spune ca nu a fost raportata nicio inrautatire a vremii pe durata zborului. Cu toate acestea insa, pe un forum al pilotilor profesionisti, se spune ca iarna l-ar fi putut pacali pe pilot, care zbura bazat doar pe ce vedea, fara sa apeleze la ajutorul aparatelor de la bord.

Eurocopter AS350 este unul dintre cele mai sigure aparate de zbor, spun specialistii, fiind singurul care a aterizat pe Everest.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial