27 aprilie 2024
Moartea tragică a Mădălinei, la numai 38 de ani. “Pasăre, inima mea refuză să-și ia rămas bun”

Moartea tragică a Mădălinei, la numai 38 de ani. “Pasăre, inima mea refuză să-și ia rămas bun”

O veste cutremurătoare a căzut peste toţi cei care au cunoscut-o pe Mădălina Manole, o tânără de numai 38 de ani, născută în oraşul Răcari.

După o grea suferinţă, Mădălina a urcat la ceruri, lăsând în urmă un ocean de lacrimi şi de suferinţă.

Mădălina era unul dintre cei mai cunoscuţi astrologi din România.

Colaborase cu multe redacţii importante din presa românească, era apreciată pentru activitatea ei şi părea că viaţa îi oferă din ce în ce mai bine.

Rudele au dat însă vestea teribilă – “Așa cum, probabil, unii dintre voi au aflat deja, Mădă a plecat aseară într-o lume mai bună. Vom reveni cu informații despre ziua când ne vom despărți, doar fizic, de ea, imediat ce vom avea detalii”.

Prietenii şi apropiaţii Mădălinei au reacţionat:

“Dumnezeu sa o ierte si sa o odihneasca in pace! 😔😰😪…nu imi vine sa cred…ce nedrept si …ce devreme.. 😪😔 Condoleante!”

“Nu imi vine sa cred…Ca nu mai este …Condoleante familiei! Dumnezeu sa o odihneasca in pace! Prea frumoasa, prea tânara ! 😥😥😥😥

“Suflet rebel și atât de iubit, zbori lin spre constelațiile care ți-au adus atâta bucurie in suflet 😢🙏🏻🕯️ Te vom iubi veșnic 💔

“Amintirea ei va ramane pe buzele multora si in inimile tuturor celor care au intalnit-o.Cunoscuta in peisajul media, pentru mine era doar prietena cunoscuta de sufletul meu din alte existente. Incerc sa-mi alin sufletul indurerat prin amintirea momentelor frumoase. Stiu ca ii este bine, si va fi o stea printre stele, doar ca momentul acesta este unul incarcat de emotie.

Ne-am cunoscut in 2018, o intalnire plina de emotie si multe zambete. Nascute in aceeasi data, 11.05.1984, acesta se pare ca a fost si laitmotivul primei noastre intalniri… parca ne stiam dintotdeauna si de multe ori radeam pe tema asta, ca multe lucruri le aveam in comun, dar totusi eram atat de diferite.

Mi-a ramas in suflet primul ei mesaj trimis pe facebook:”Imi iau inima in dinti si indraznesc sa-ti scriu. Nu am nimic sa-ti spun decat ca te apreciez, ca acum te investighez si nu stiu cum nu te-am descoperit mai devreme – stiu ca de multe ori semne sunt, dar le ignor. Este o mare bucurie sa te cunosc, virtual deocamdata, si imi doresc sa vina ziua in care sa te imbratisez.

Ma uit la pozele tale si nu-mi vine sa cred ca nu ne-am intalnit niciodata, pentru ca simt ca te cunosc dintotdeauna, zambetul tau mi-este atat de cunoscut…sunt nascuta in aceeasi zi cu tine.

Si tebuie sa te cunosc. Chiar imi doream de ani de zile sa cunosc pe cineva nascut odata cu mine, si sa mai si scrii, si spiritualitatea si Dumnezeu si tot… ce mai pot cere acum? Sunt impresionata.”

Cand ne-am imprietenit pe facebook imi spunea surprinsa, cu zambetul pe fata ca avem 111 prieteni comuni. Si totusi noi nu ne cunoscuseram inainte… M-a anuntat cu mare bucurie cand s-a inscris la cursul de astrologie. Si ma anunta uneori cand e mercur retrograd, cand mai aparea vreun aspect nou. Spera an de an ca va fi unul mai bun. Si se bucura cand mai trecea un an spunand ca a fost unul dificil pentru ea.

Imi spunea:”Sunt multe pe capul meu si in jurul meu si trebuie sa le fac fata. Multumesc mult ca ma intelegi si ma accepti asa cum sunt dar….ma voi schimba, vreau si eu sa ajung la starea de bine si liniste la care esti tu…a fost foarte greu, dar o sa vad partea buna si o sa am mai multa grija de mine”.

Si viata multe semne i-a dat, mult prea multe uneori…imi spunea ca munceste enorm: “astrograma mea zice ca munca ma imbolnaveste si simt… deci trebuie sa schimb”.De multe ori ii spuneam sa aiba grija de sufletul ei mai mult, ca nimic nu conteaza mai mult decat asta. Si imi spunea ca are mult de lucru si de multe ori plangea cand scria ca nu se simtea bine, dar trebuia sa isi duca munca la bun sfarsit.

Mi-e dor de ea, si ii spuneam adesea asta… ne gandeam de multe ori una la alta si ne scriam in acelasi timp. Ne-am sincronizat de multe ori. Ii scriam ca nu am ce sa ii zic decat ca ma gandesc la ea, si ea imi raspundea ca simtea ca ma gandesc la ea. Intre noi a fost o conexiune frumoasa. De multe ori imi spunea ca ma iubeste pentru ceea ce sunt. Si eu tare mult o iubeam si o iubesc pentru sufletul ei atat de frumos.Imi scria cand avea ceva pe suflet, cand nu mai putea si se gandea sa isi puna viata in ordine.

Cand reuseam sa ne vedem, o mare bucurie traiam amandoua. Intotdeauna cand ajungeam in Bucuresti voia sa o anunt, ca nu exista sa nu ne vedem, spunea ea.

Si ultima data nu am anuntat-o…si asta a fost acum cateva zile 😔 si tare rau imi pare, dar poate asa a fost sa fie.Si draga mea, imi spuneai pana in ultima clipa cand ne-am vazut ca ai o datorie la mine, sa imi faci astrograma, si nu ai mai apucat, dar nu mai ai de ce sa iti faci griji acum, ti-ai indeplinit datoria cu varf si indesat prin toata bucuria sufleteasca pe care mi-ai daruit-o.

In schimb, tare mult imi doresc sa duc la bun sfarsit dorinta ta de a scrie un articol despre paralela dintre noi, prin prisma datelor noastre de nastere asemanatoare. Stiu ca am discutat despre asta niste ani, si chiar un timp ne-am dorit sa gasim chiar si un barbat nascut la aceeasi data cu noi pentru ca articolul sa fie mult mai cuprinzator. Dar planul nostru a ramas la stadiu de schita…si stiu ca tare mult ti-ai fi dorit sa fie scris, prin urmare, imi iau angajamentul fata de sufletul tau sa scriu acest articol.

Drum lin printre stele, iubita mea 🖤Vei ramane in inima mea mereu!”

“Pasare, inima mea refuză să-și ia rămas bun, dar cred că așa trebuie să fie. Întotdeauna voi prețui fiecare dintre acele momente petrecute împreună, fiecare dintre acele râsete pe care le-am împărtășit. Ai fost o prietena ca nimeni alta, o “Pasare” rară! Nu te voi uita niciodată!❤️

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial