20 aprilie 2024
RĂZBUNARE INCENDIARĂ! Dragostea pentru o fată s-a lăsat rău pentru un tânăr de 26 de ani, din Târgovişte! S-a trezit cu pompierii la poartă!

RĂZBUNARE INCENDIARĂ! Dragostea pentru o fată s-a lăsat rău pentru un tânăr de 26 de ani, din Târgovişte! S-a trezit cu pompierii la poartă!

Razbunare incendiara, seara trecuta, la Targoviste! Un tanar de 26 de ani s-a trezit cu autospeciala de la pompieri la poarta. A ramas fara cuvinte cand si-a dat seama ca militarii venisera sa stinga masina lui, din care iesea un fum gros.

Avertisment de foc

Cand a simtit mirosul puternic de benzina si a vazut geamul din spate spart si o sticla de plastic pe bancheta, a inteles mesajul – un rival ii aruncase un cocktail Molotov in interior sa-l avertizeze. Totul, se pare, din cauza unei fete pe care cei doi se cearta de mai mult timp…

“Dupa cum se vede, cred ca e razbunare. Masina este a dvs? Da, personala. Ce s-a intamplat? Stateam in casa si cumnata mea m-a strigat ca mi-a luat foc masina. Erau domnii de la pompieri, stingeau incendiul”, a declarat pentru mariusbuga.ro Mihai Constantinescu, proprietarul pagubit.

Sticla suspecta

“Am fost solicitati sa intervenim pentru stingerea unui incendiu la un autoturism. S-a actionat cu o autospeciala cu apa si spuma. Am gasit geamul din spate spart. Pe bacheta din spate era o sticla din plastic cu substante combustibila”, a precizat plt.aj. Marius Florea, sef garda interventie in cadrul ISU Dambovita.

Politistii cauta piromanul

“Politistii au ridicat din autoturism un recipient. Se efectueaza cercetari pentru stabilirea modului cum a ajuns in interior si ce substanta continea”, a conchis insp.pr.Florina Udroiu, purtatorul de cuvant al IPJ Dambovita. Barbatul nu avea asigurare Casco pentru masina asa ca trebuie sa suporte pagubele din buzunar

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial