26 aprilie 2024
Festivalul Babel sau un EŞEC DE MILIARDE! Din muuulţi bani publici…

Festivalul Babel sau un EŞEC DE MILIARDE! Din muuulţi bani publici…

babeltaxiPentru cei care nu ați aflat… în orașul nostru se  desfășoară Festivalul Babel, festival care a reunit companii de teatru renumite dar festival care din păcate nu s-a bucurat de participarea târgoviștenilor.

Promovat exclusiv online și pe facebook organizatorii acestui festival ne-au demonstrat încă o dată că ei au bifat doar o acțiune și  că nu prea îi interesează de festival (festivalul fiind văzut doar ca o vacă de muls de unde să-și ia niște bănuți ).

Să presupunem că eforturile de a trimite invitații, de a găsi cazare, de a posta pe facebook ,  de a organiza chefuri și mai ales de a cheltui banii obținuți de la primărie și consiliul județean sunt extrem de istovitoare ….și de aceea nu au utilizat canalele clasice de informare  radio și tv ( spre exemplu radiourile locale din Târgoviște susțin gratuit manifestări de acest gen …. cu condiția ca organizatorii să vrea).

Tinerii au fost ca și în anii precedenți voluntari și au dorit să se implice dar asta ar presupune că ar trebui coordonați de cineva …și acel cineva a lipsit cu desăvârșire…… deși am văzut că au și pr și marketing și director de festival.

Domnul Ranin își merită banii cu prisosință …. Sub bagheta lui fermecată teatrul Tony Bulandra cunoaște o dezvoltare exponențială atât din punct de vedere a repertoriului cât și a imaginației …. singurul lucru care scârțâie e faptul că nu prea sunt spectator, dar  acest lucru nu e așa de important atunci când banii vin din taxele și impozitele ….. vorba domnului R : teatrul nu e pentru mase…..

Paradoxal sau nu …. La festival nu au participat politicienii ….sau mulțumit să dea bani (nu personali, ci de la instituțiile pe care vremelnic le conduc) ….

Joi, invitați la festival au fost cei din trupa TAXI, trupă ce umple la refuz Sala Palatului ,trupă pentru care o rezervare trebuie făcută cu cel puțin 3 luni înainte,  trupă ce e cap de afiș la orice concert organizat în țară …..dar la noi TAXI a cântat ( profesioniști) în fața a 200 de persoane (din care 100 de voluntari).

TAXI a fost bestial …. Și-au ținut concertul ca la carte, au venit la bis-uri , au dat autografe…. Jos pălăria!

Personal trebuie să-mi cer scuze față de TAXI …. Nu au venit târgovișteni pentru simplu fapt că nu au știut !

Domnule Primar…. Ați putea trage niște concluzii și poate pedepsi niște vinovați?

Știu că urmează festivalul de paradă de săbii și poezie Dracula  …. E tot o acțiune de bifat!?

sursa – minunidintargoviste.wordpress.com

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial