30 aprilie 2024
VIDEO! VACANŢĂ RATATĂ! 32 de pensionari din Dâmboviţa, păcăliţi de o femeie care le-a promis o vacanţă în Corfu, dar le-a tras ŢEAPĂ!

VIDEO! VACANŢĂ RATATĂ! 32 de pensionari din Dâmboviţa, păcăliţi de o femeie care le-a promis o vacanţă în Corfu, dar le-a tras ŢEAPĂ!

penstepO vacanta in Grecia s-a transformat intr-o mare dezamagire pentru 32 de pensionari din Fieni, judetul Dambovita. Oamenii i-au platit cate 700 de lei unei femei, care le-a promis ca ii va duce, printr-o agentie de turism, in Corfu.

Numai ca excursia lor a fost numai pana in Bucuresti, unde turistii s-au trezit ca autocarul care trebuia sa-i duca dincolo de granita pleaca fara ei, deoarece asa-zisul ghid nu achitase biletele.

Bietii oameni au facut cale-ntoarsa si au reclamat-o pe individa la politie.

In loc sa se relaxeze pe o plaja in Corfu, acesti oamenii isi povestesc experienta amara. Au ramas si fara vacanta, si fara bani, din cauza unei femei care i-a pacalit, sustin ei.

“A perceput bani pentru excursie in Corfu pe care si i-a insusit, fara rusine, fara scrupule, fara nimic, 700 de lei de fiecare, 6000 de euro in total“, a povestit un pagubit.

32 de pensionari au platit excursia, dar destinatia n-a fost Grecia, ci Bucuresti. Turistii s-au trezit ca autocarul care trebuia sa-i duca la mare, a plecat fara ei, pentru ca ghidul lor nu a platit biletele.

Femeia acuzata a dat vina pe agentia de turism.

Cristina Paduraru, ghidul acuzat de inselaciune: “Tampitule, vrei sa-mi sari in cap, dementule, ce inseamna asta.”

Maria Andrei, administratorul Agentiei de Turism: “Ea sustinea: Am platit, am platit! Aratati documentele, nu le am la mine. S-a tot fofilat, vorbea la telefon cu nu stiu cine, sa le caute nu stiu unde, asa s-a terminat.”

Oamenii lasati cu ochii in soare s-au plans si pe internet, unde au postat mesaje ca sa-i avertizeze si pe altii, sa nu cada in aceeasi plasa.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial