29 martie 2024

Deputatul Preda, în război cu primarul Târgoviştei! “A greşit foarte tare, trebuia să ia măsuri”

preda„Legat de Combinatul de Oţeluri Speciale, este clar că protestul oamenilor şi sindicatelor din Combinat se referă pragmatic la nerespectarea contractului de privatizare, dar nu este singurul contract nerespectat în România, majoritatea dintre cei care au cumpărat pe nimic bogăţia României nu s-au ţinut de promisiunile din contractul de privatizare.

cost5Lucrul acesta îl voi transmite printr-o întrebare: care este contractul, de ce nu s-a respectat şi care sunt măsurile pe care statul român, prin AVAS, trebuie să le ia? A doua problemă este aceea a punerii în subordinea multinaţionalelor şi corporate-ului. Cum este posibil ca Primăria să dea aprobare de desfăşurare a unui miting într-un spaţiu, iar patronatul să ocupe acest spaţiu cu maşini de mare gabarit? P

cstanPrimarul municipiului Târgovişte trebuia să ia măsuri imediate… Eu cred că domnul primar aici a greşit foarte tare, trebuia să ia măsuri, să elibereze locul şi în perioada în care mitingul era aprobat trebuia să se desfăşoare în condiţii optime şi de securitate. (…) În primul rând, la Combinat nu li s-a aprobat planul de reorganizare, ceea ce nu mai are legătură cu insolvenţa, e direct faliment.

Eu cred că intenţia patronatului este falimentarea, falimentarea totală, deja au desfiinţat 11 secţii… Părerea mea este că nu mai există nicio şansă pentru Combinat.

Situaţia nu este singulară, dar pentru Târgovişte acest Combinat a fost mândrie naţională. Eu am stat de vorbă cu sindicatele, am stat de vorbă cu oamenii, avem şi în bloc un om care este chiar acolo şi am discutat, eu sunt metalurg, ştiu şi oamenii că este gata, că asta este…”, a declarat deputatul PNL de Dâmboviţa, Cezar Preda.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial