26 septembrie 2023
FC Aninoasa a încheiat nedecis primul amical al iernii

FC Aninoasa a încheiat nedecis primul amical al iernii

fcaFC Aninoasa a încheiat nedecis primul amical al iernii. Echipa antrenată de Cristian Bălașa a terminat 0-0 meciul cu Metaloglobus București, disputat pe terenul liderului din C2. Aninoasa a mizat în primul test de verificare pe majoritatea componenților din lot, dar și pe toți jucătorii aflați în probe. Singurii care nu au putut evolua au fost Cernea și Rusu, ambii accidentați. Elevii lui Bălașa au arătat destul de bine la prima apariție din acest an, chiar dacă au dus lipsa golului. Doar neșansa a făcut ca mingea să nu intre în poarta adversă. În debutul întâlnirii, pe pasa lui Neguț, Maican a trecut pe lângă o minge pe care scria gol, iar în actul secund Calofir și Roșciugă nu s-au aflat în zi de grație. Mai mult de atât, în minutul 73, Roșciugă a irosit un penalty, obținut de Călinescu, la un contact în careu cu Caramalău. Următorul amical pentru Aninoasa va fi împotriva Concordiei 2 Chiajna, pe 1 februarie.

Metaloglobus București FC Aninoasa 0-0

Metaloglobus: Stanciu Ciorni, Mogoș, M. Ștefan, Anghelini Fatai, Ioniță, Gafaru, A. Ștefan Robu, Militaru. Au mai jucat: Nedelcu Moldoveanu, Mitroi, Caramalău, Sava, Popa, Ghenovici, Stângă, S. Dragomir, A. Dragomir, Voican, Birciulescu, Diaconu. Antrenor: Bogdan Vintilă.

Aninoasa: Bărboiu Rădulescu (75 Dedu), Neaga (75 Ene), Pahonțu (46 Coman), Diță (46 Marina) Bergheaua (60 Călinescu), A. Ștefan (60 Enescu), Dinu (46 Huțușoru), Neacșu (46 Grigorescu) Maican (46 Calofir), Neguț (60 Roșciugă). Antrenor: Cristian Bălașa.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial