23 aprilie 2024
IMAGINI ŞOCANTE! Un muncitor de la Mechel, ARS PE 80 LA SUTĂ din suprafaţa corpului după o explozie la o ţeavă de oxigen! VIDEO!

IMAGINI ŞOCANTE! Un muncitor de la Mechel, ARS PE 80 LA SUTĂ din suprafaţa corpului după o explozie la o ţeavă de oxigen! VIDEO!

Explozie, la pranz, la Combinatul metalurgic Mechel din Targoviste! Un muncitor a fost grav ranit si a suferit arsuri pe 80 la suta din suprafata corpului, dupa ce o teava de oxigen sub presiune s-a fisurat si deflagratia i-a provocat o rana adanca in piept.

Ranitul a fost transportat de urgenta de un echipaj SMURD la Spitalul judetean din Targoviste. Din cauza ca i se inratutatea starea si trebuia operat cat mai curand, medicii de aici au decis sa fie dus la Spitalul de arsi din Capitala.

“Am fost anuntati prin 112 despre o deflagratie la combinatul Mechel din Targoviste si ne-am deplasat de urgenta la fata locului. Din primele cercetari, se pare ca explozia a avut loc la un turn de racire din aceasta societate, mai exact la o conducta de oxigen a turnului.

Noi asiguram zona in continuare, cu doua autospeciale ale pompierilor militari, iar la fata locului s-a deplasat si o ambulanta SMURD”, a declarat purtatorul de cuvant al ISU Dambovita, lt.col. Eduard Telea.

Vezi video la Ştirile Pro TV!

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial