25 aprilie 2024
Crimă sau sinucidere? Un bărbat din Târgovişte, găsit mort în casă. Ipotezele poliţiştilor – VEZI VIDEO!

Crimă sau sinucidere? Un bărbat din Târgovişte, găsit mort în casă. Ipotezele poliţiştilor – VEZI VIDEO!

Moarte violenta la Targoviste. Un barbat de 53 de ani a fost descoperit fara viata in apartamentul sau cu trupul acoperit de vanatai.

Casa nu parea ravasita, dar politistii au gasit urme de sange peste tot. Hainele, actele victimei si cheile casei erau in gradina din fata balconului aflat la parter. In plus, geamul de la usa era spart. Fiul barbatului este cel care l-a gasit pe bietul om in cada, dupa ce intrase la negre banuieli: parintele sau n-a mai raspuns la telefon de doua zile. Anchetatorii incearca sa afle daca este vorba despre o moarte accidentala, o sinucidere sau chiar o crima urmata de jaf, desi aparent, nu lipsea nimic din casa.

Barbatul locuia singur dupa ce sotia lui plecase la munca in Italia. Avea trei copii, doi baieti si o fata, fiecare cu rostul sau. Rudele spun ca barbatul, muncitor la combinatul de oteluri speciale din Targovisate, ar fi fost urmarit de cineva care stia ca sotia ii trimite bani pentru sarbatori din strainatate. Vecinii sunt socati de moartea barbatului, pe care il stiau linistit si la locul lui. Ultima data a fost auzit spunand ca vrea sa se intalneasca, vineri seara, cu un prieten intr-un bar. Politistii au deschis dosar penal pentru moarte suspecta si spera sa capete mai multe lamuriri de la medicii legisti dupa autopsie.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial