5 mai 2024
Exclusivitate! TRAGEDIE la I.L. Caragiale! Un băiat de 14 ani, ACCIDENTAT MORTAL de un fost poliţist!

Exclusivitate! TRAGEDIE la I.L. Caragiale! Un băiat de 14 ani, ACCIDENTAT MORTAL de un fost poliţist!

Un adolescent de 14 ani, din comuna Ion Luca Caragiale, a fost accidentat mortal, seara trecuta, de un fost politist.

Baiatul mergea cu fratele sau pe marginea Drumului National 72, ce leaga Targoviste de Ploiesti, iar la un moment dat a fost izbit de soferul unui microbuz de marfa.

La volan se afla un tanar de 33 de ani, ce a lucrat pana anul trecut la Politia Capitalei. El le-a spus anchetatorilor ca a fost orbit de un tir de pe contrasens si nu i-a vazut pe cei doi frati ce i-ar fi aparut brusc in fata.

Victima provine dintr-o familie sarmana. Avea acasa inca noua frati. Tatal lui abia venise de la munca, seara trecuta, cand a primit cumplita veste.

“Era copilul ala mai mare si zice, taticule, mi l-a omorat pe fratiorul meu! Mi-a zis ca au mers pe margine amandoi, baiatul era cu televizorul in spinare si pe margine l-a luat”, a declarat tatal victimei pentru MariusBUGA.ro

“Fratele meu tinea de televizor si cand a venit masina asta l-a luat pe fratele meu de acolo, de unde e televizorul, si l-a aruncat sub masina. Si televizorul din spate mi l-a aruncat acolo”, ne-a povestit socat fratele victimei.

Medicii de la ambulanta au sosit cat au putut de repede la locul interventiei. Din pacate, victima era deja in stop cardio-respirator.

Politistii l-au dus pe sofer la spital, unde i s-au recoltat probe biologice. Au deschis pe numele lui dosar penal pentru ucidere din culpa. Urmeaza ca in urma expertizei tehnice a microbuzului sa se stabileasca daca masina avea vreo defectiune si mai ales sa se afle cu ce viteza sofa fostul politist.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial