19 aprilie 2024
EXCLUSIVITATE! Scandal cu blesteme, ameninţări şi înjurături între doi vecini! Vezi imaginile!

EXCLUSIVITATE! Scandal cu blesteme, ameninţări şi înjurături între doi vecini! Vezi imaginile!

Scandal cu blesteme, amenintari si injuraturi, intr-un sat din Dambovita!

O femeie de 39 de ani se razboieste cu fiul unei batrane de care a avut grija, dar si cu sotia acestuia. Inainte de moarte, batrana i-a lasat o vaca celei ce a ingrijit-o.

Numai ca dupa ce s-a stins din viata, fiul raposatei i-a luat vaca femeii ce-o primise si a vandut-o. Ba mai mult, a reclamat-o de furt pe cea care i-a ingrijit mama.

Acum fiecare intalnire dintre cei doi se lasa cu tipete si vorbe de ocara, asa cum s-a intamplat si-n aceasta dimineata…

“Nu ti-e rusine?! Tu vii la mine in curte? Hai, dai! Nu ti-e rusine?! Nu mai minti mai nenorocitule, ca ai doi copii, n-ai mai avea parte de ei! Uite, domne, cum ma blesteama! Pai esti de blestemat, ma! Esti exagerat de mincinos!”

Femeia a ingrijit-o pe batrana de 80 de ani pana la sfaristul zilelor. Inainte sa moara, pensionara a decis sa-i lase ei vaca din curte, drept multumire ca a avut grija de ea. Darul avea insa sa fie insotit de mult ghinion si de un scandal monstru din partea fiului batrnei.

“Ma ameninta, m-a amenintat mereu ca mi-o ia de pe izlaz, venea aici si imi striga fel de fel de lucruri. De cate ori nu m-a batut cu pietroaie!”, sustine Elena Dumitru.

Nu doar ca nu a primit multumiri din partea fiului batranei, dar femeia s-a trezit in mijlocul unui taraboi de neimaginat, fiind acuzata atat de furtul vacii, dar si a 700 de lei din casa raposatei.

“7 milioane i-a furat de sub perna, a gasit-o Petrica plangand, du-te si ia-mi vaca, ca mi-a luat nenorocita banii si nu mai scap de ea din curte”, spune Maria Cristea, nora raposatei.

Vecinii, dar si sora raposatei, sunt de partea celei ce a ingrijit-o pe batrana si spun ca nu inteleg de ce fiul ei este atat de inversunat incat a reclamat-o la politie, iar apoi a luat vaca si a si vandut-o.

“I-a furat vaca sau i-a dat-o sora dumneavoastra? Nu, eu stiu ,ca mi-a spus si mie ca i-o da ca sa-i dea lapte, sa o ingrijeasca. A avut grija de dansa? A avut”, ne-a marturisit Alexandrina Ion, sora raposatei.

Autoritatile au dat deja un raspuns in acest caz – s-a dispus neinceperea urmaririi penale inpotriva femeii acuzate de furt, pentru ca nu sunt probe care s-o invinovateasca.

Razboiul dintre femeia acuzata de furt si fiul batranei este departe de a se fi incheiat. Ambii spun ca vor merge pana-n panzele albe pentru a-si cauta dreptatea, iar urmatoarea oprire va fi la judecata.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial