8 mai 2024
Noua metodă a hoților, în Dâmbovița. Ce urmează după ce o femeie cere o cană cu apă

Noua metodă a hoților, în Dâmbovița. Ce urmează după ce o femeie cere o cană cu apă

razv2În comuna Răzvad, hoții au bătut la mai multe porți ca să ceară apă de băut și, implicit, să verifice dacă e cineva acasă ori dacă sunt câini dezlegați prin curte.

razv1Unde au observat că gospodăria e nepăzită, au dat lovitura. O femeie plecată la cimitir să aprindă lumânări la mormintele rudelor a suferit un șoc când s-a întors acasă și și-a găsit sertarele răvășite. Noroc că n-avea prea mulți bani, așa că paguba nu a fost mare.

razv4Femeia în vârstă de 50 de ani locuiește singură, în casa părintească. Vărul ei, care îi este vecin, și-a dat seama imediat cine sunt hoții. Ceva mai devreme, o femeie îi ceruse apă și câtă vreme omul a fost ocupat să o servească, partenerul ei a forțat prima ușa care i-a ieșit în cale.

razvAcelași cuplu a cerut apă din mai multe gospodării din Răzvad. Oamenii au fost însă vigilenți și nu s-au lăsat pacaliti.

Femeia păgubita a rămas fără 300 de lei.

razv3Localnicii au dat polițiștilor semnalmentele suspecților, iar bărbatul a fost reținut. Dacă se va dovedi că el este hoțul, riscă până la 7 ani de închisoare.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial