2 mai 2024
Exclusivitate! O mamă din Dâmboviţa face dezvăluiri ŞOC:”Tata şi-a violat fata şi a dat-o şi altor nouă bărbaţi!”

Exclusivitate! O mamă din Dâmboviţa face dezvăluiri ŞOC:”Tata şi-a violat fata şi a dat-o şi altor nouă bărbaţi!”

Acuzatii extrem de grave aduce o adolescenta, de 14 ani, din Dambovita, tatalui ei si altor noua barbati.

Fata sustine ca ar fi fost abuzata sexual chiar de cel care i-a dat viata, ba mai mult ca acesta ar fi dat-o si celorlalti indivizi, unii chiar vecini de-ai lor, pentru 200 de lei.

Cei acuzati nu recunosc ca ar fi fortat-o pe minora si spun ca aceasta venea de bunavoie la ei.

Adolescenta a fost preluata de urgenta intr-un centru pentru copii abuzati, iar politistii au deschis o acheta pentru a afla adevarul.

Mama fetei spune ca a ramas socata cand a aflat prin ce cosmar a trecut fiica ei. Femeia este divortata de sot de 12 ani, dupa ce acesta a intrat la puscarie pentru furt.

Vara trecuta insa barbatul a reusit s-o convinga pe fata sa se mute la el. In urma cu cateva zile insa a primit un telefon care a bulversat-o.

“Fata mea a sunat o verisoara de-a ei si i-a spus ca tatal ei a violat-o! Acolo a avut relatii sexuale cu sapte barbati plus ei trei care au dus-o acolo. Cu zece? Cu zece barbati, da, un copil la 14 ani, va dati seama?! Era disperata. Deja primesc telefoane si ma ameninta ca vine peste mine si-mi pune foc. Cine va ameninta? Tatal ei!”, ne-a declarat mama victimei.

Cei acuzati o tin insa una si buna ca nu este vorba de nici un viol si arunca vina de la unul la altul.

“Eram asa, zic – esti frumoasa, Manuelo! Zic, m-as culca cu tine, da nu pot! Asta a fost toata.. Dar n-ati intrenut relatii cu ea? Nu, niciodata, e un copil…”, ne-a marturisit unul dintre suspecti.

Apropiatii femeii povestesc insa ca si seara trecuta au fost amenintati de suspecti ca le vor face mare rau daca isi vor mentine plangerile facute la politie si daca vor mai scoate o vorba in fata anchetatorilor cu privire la ce au vazut.

“Eu am vazut cu ochii mei cand era in casa la ei si aseara chiar m-a amenintat, am sunat la 112. A venit peste noi acolo unde lucram, era si mama fetei. Ca de ce ma bag in viata lui, ca ne taie gatul, ca ne omoara, ca ne astepta cand plecam de la serviciu”, se temea Lacramioara Mocanu.

Politistii au deschis un dosar penal pe numele tatalui, pentru incest. Suspectii sunt la randul lor anchetati pentru viol si act sexual cu un minor.

Intre timp fata va ramane in grija celor de la Directia pentru Protectia Copilului Dambovita.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial