29 martie 2024
Acuzaţii grave, la Văcăreşti! Un bărbat a fost reclamat de fiicele sale că le-ar fi abuzat luni în şir!

Acuzaţii grave, la Văcăreşti! Un bărbat a fost reclamat de fiicele sale că le-ar fi abuzat luni în şir!

avac2Acuzatii grave intr-o familie dintr-un sat din comuna Vacaresti. O tanara, de 24 de ani, abia intoarsa din strainatate, a reclamat la Protectia Copilului ca sora ei mai mica, de 16 ani, ar fi fost abuzata sexual de tatal lor.

Ba mai mult, a sustinut ca si ea ar fi cazut victima placerilor bolnave ale parintelui, dar pana acum n-ar fi avut curaj sa marturiseasca nimic.

avac1Cel acuzat, de 47 de ani, sustine ca s-a dezbaracat in casa, dar nu s-ar fi atins cu un deget de copile.

Mama lor este convinsa insa ca fetele nu mint si spera ca politia sa afle adevarul…

avac4“Era intim ce faceam, nu stiu ce a vazut ea. V-a prins dezbracat? Exact asa s-a intamplat…”, a recunoscut cel acuzat.

Barbatul este paznic in satul unde locuieste. Totul ar fi inceput anul trecut, cand mama celor cinci copii era plecata in Grecia, in vizita la fata cea mare.

In urma cu cateva zile, tanara de 24 de ani s-a intors in tara si dupa o cearta cu tatal ei l-a reclamat pe acesta la Protectia Copilului pentru niste fapte uluitoare

avac3mama copiilor: “Totul este adevarat! Fata mi-a povestit ca s-a trezit cu sotul meu in pat, langa ea, cand am cerut explicatii, a zis ca nu este adevarat, ca aiureaza ea si ca a visat…”

Barbatul sustine insa ca nu e vinovat cu nimic. Recunoaste ca mai umbla dezbacat prin casa, dar nu ca si-ar fi abuzat fetele

tatăl copiilor: “Ea s-a razbunat pe mine ca am zis ca o dezmostenesc. Pentru niste acuzatii aiurea. S-a dus zvonul ca am si violat-o, mi-a zis la politie ca am si violat-o. Sunteti vinovat? Nu. Asa spun ele, dar nu, nu…”

Nici rudelor nu le vine sa creada ca omul ar fi capabil de o asemenea isprava

bunica copiilor: “Il credeti capabil de asa ceva? Mai e si din cauza saraciei, ca are atatia copii si e greu sa cresti atati copii si venituri nu. Nu cred, nu cred, nu mai erau femei pe pamant?!”

Reclamatia tinerei este insa atent analizata de autoritati

avacCERASELA GURGU, purtător de cuvânt DGASPC Dâmboviţa: “Urmare a unei sesizari primite la sediul institutie noastre, privind suspiciunea de abuz in cadrul unei familii, s-a efectuat evaluarea initiala, iar mama cu cei 4 copii au beneficiat de serviciile pentru victimele violentei in familie pentru doar o zi. La solicitare a parasit centrul”

Cazul a intrat in atentia politistilor. Barbatul este cercetat penal intr-un dosar penal pentru tentativa de viol.

Daca va fi gasit vinovat el risca o pedeapsa cu inchisoarea intre 3 si 10 ani.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial