2 mai 2024

Exclusivitate! VIDEO – Nu are nici 4 ani, dar a ajuns ÎN COMĂ ALCOOLICĂ la spital! Filmul unei întâmplări revoltatoare petrecută în Dâmboviţa!

cocoma2Cu un caz socant se confrunta medicii din Dambovita. Un baietel din localitatea Darmanesti, care nu a implinit inca 4 ani, a ajuns miercuri seara la spital in coma alcoolica.

Mama sustine ca a iesit din casa pentru doar cateva momente si, cand s-a intors, cel mic era intins pe podea si abia mai respira. Ceilalti 4 copii, cu doar cativa ani mai mari, i-au spus femeii ca baiatul a baut alcool si l-au observat prea tarziu ca sa il mai poata impiedica.


cocoma1Mama sustine ca si-a lasat baietelul in grija fiicei mai mari, de 11 ani. Dealtfel, spune femeia, de fiecare data cand ea si sotul ei sunt ocupati, copila este cea care ii supravegheaza pe fratii ei mai mici.

Tatal pustiului era la munca, in sat. Cand a auzit ce s-a intamplat, a venit insa imediat acasa.

cocoma4A baut niste tuica“, spune tatal baiatului.

Vecinii au sunat la ambulanta, iar un echipaj de prim ajutor l-a preluat repede pe baiat.

Dr. Ruxandra Chialfa, medic specialist Ambulanta Dambovita: “Este foarte periculos. Se poate ajunge si la deces“.

cocomaCazul a intrat acum in atentia asistentilor sociali de la Directia pentru Protectia Copilului Dambovita. Acestia vor merge in localitate pentru a face o ancheta sociala si pentru a se stabili daca parintii se fac sau nu vinovati de neglijenta. Ei ar putea fi decazuti din drepturile parintesti.

sursa – Ştirile ProTV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial