2 mai 2024
Exclusivitate! Muncitorilor de la Termocentrala Doiceşti LE-A AJUNS CUŢITUL LA OS! Oamenii au fost la un pas să-i linşeze pe director şi pe liderul de sindicat! “Huuuuuo! Hoţiiiii!”

Exclusivitate! Muncitorilor de la Termocentrala Doiceşti LE-A AJUNS CUŢITUL LA OS! Oamenii au fost la un pas să-i linşeze pe director şi pe liderul de sindicat! “Huuuuuo! Hoţiiiii!”

Scandal monstru in fata Termocentralei Doicesti! Peste o suta de muncitori au fost cat pe ce sa-i linseze pe directorul termocentralei si pe liderul de sindicat, pe care ii acuza de licitatii trucate si aranjamente cu salariile compensatorii.

Protestatarii le-au reprosat celor din conducere ca si-au batut joc de ei convingandu-i in noiembrie sa renunte la locul de munca, dupa ce le-au promis ca se vor alege cu 16 salarii.

Cum au trecut cinci luni si n-au vazut un leu, muncitorii s-au adunat in fata societatii si s-au revoltat.

“Ziceti ca nu s-a furat? S-a furat in draci! Ba da! Toate mijloacele fixe! Neinregistrate in evidenta contabila! Unde e fierul, sute de tone?! Mii de tine, unde sunt d-le? Le-ati mancat!”, tipau muncitorii.

Ca sa aiba de unde sa le dea salariile compensatorii, Termoelectrica trebuie sa vanda bunurile societatii, spune directorul de la Doicesti, care recunoaste ca muncitorii au dreptate sa faca scandal, dar carora le transmite… sa mai aiba rabdare.

“Sa aiba in continuare rabdare pentru ca pana la urma banii o sa vina. Din pacate, si intr-adevar, ei au dreptate, pana la aceasta data banii trebuiau livrati”, ne-a declarat Alexe Leasu, directorul termocentralei.

“Toti sunteti o adunatura de hoti! Demonstrez ca asta ati facut!”, spunea un alt salariat.

“Ce sa se mai vanda? Ca le vindeti dvs intre dvs, ba da! Asa ati facut! S-au vandut bunuri din fabrica la pret de rabla!”, sustinea un alt salariat.

Termocentrala Doicesti avea in urma cu zece ani aproape o mie de angajati. Astazi mai sunt pe statul de plata nici 50. Cativa investitori chinezi s-au aratat interesati de o posibila investitie aici, dar deocamdata nimic nu este sigur.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial