29 martie 2024
EXCLUSIVITATE! Investiţiile Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, sub lupa preşedintelui CJD!

EXCLUSIVITATE! Investiţiile Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, sub lupa preşedintelui CJD!

Preşedintele CJD, Adrian Ţuţuianu, ia la puricat toate investiţiile făcute de Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului!

Şeful CJD a luat la pas şantierele deschise la mai multe obiective aflate în subordinea Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Dâmboviţa pentru a vedea la faţa locului stadiul lucrărilor.

Primul popas a fost la Centrul de Îngrijire Bătrâni din Pucioasa, unde s-a interesat felul în care se derulează investiţia privind reabilitarea şi extinderea centrului, care se ridică la circa 30 de miliarde de lei, bani de la bugetul Ministerului Muncii.

“Chiar dacă nu sunt mare constructor de meserie, mă pricep cât de cât, pentru că am făcut şi eu o casă, am idee de ceea ce trebuie făcut. Sunt mulţumit că lucrările sunt în grafic. Ne-am propus ca totul să fie gata la 1 octombrie. Sperăm să fie un centru modern”, a declarat preşedintele CJD.

“Mi-am propus să merg în mai multe zone unde se lucrează la Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului şi vreau să intru în amănunte pe investiţiile Direcţiei de Asistenţă şi Protecţia Copilului.

Sunt investiţii în curs şi la Târgovişte şi încercăm să vedem care este stadiul lucrărilor, să vedem când se finalizează, pentru că încercăm să terminăm mai repede şi să stabilim care ar fi necesităţile suplimentare care nu fac parte din proiectele care sunt finanţate de Ministerul Muncii”, a mai precizat Ţuţuianu.

A urmat vizita de la Şcoala Specială din Târgovişte unde Fundaţia Sera realizează lucrările de la centrul de recuperare. Deşi, în urma deplasării prin şantierele în lucru s-a umplut de praf, şeful administraţiei judeţene s-a declarat mulţumit de stadiul lucrărilor, apreciind că acestea sunt în grafic.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial