2 mai 2024
Noi detalii după descoperirea înfiorătoare de pe râul Ialomița

Noi detalii după descoperirea înfiorătoare de pe râul Ialomița

Având în vedere informațiile vehiculate în spațiul public cu privire la efectuarea unor căutări privind o a doua persoană decedată în râul Ialomița, Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița este abilitat să comunice următoarele:

La data de 18 februarie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Butimanu au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că fratele acestuia, în vârstă de 52 de ani, din Cojasca, a plecat voluntar de la domiciliul la data de 16 februarie a.c., fără a mai reveni.

Având în vedere că în proximitatea răului Ialomița au fost găsite mai multe bunuri ce aparțineau bărbatului în cauză, s-a solicitat sprijinul reprezentanților din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Basarab I” al județului Dâmbovița.

Ulterior, a fost identificat cadavrul bărbatului, acesta fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.

Precizăm că, pentru administrarea probatoriului în cauză, polițiștii au solicitat sprijinul pompierilor pentru a fi efectuate noi căutări în apă, fără a fi căutată o a doua persoană decedată.

În cauză, cercetările continuă sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, fiind întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.

sursa: IPJ Dambovita

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial