mie. oct. 23rd, 2024

www.mariusbuga.ro_images_tutuproAdrian Țuțuianu, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, va face plângere penală pentru a afla cine încalcă legea în Poliția Dâmbovița!

Șeful administrației județene vrea să știe cum s-au scurs din IPJ date și fotocopia după factura pistolului pentru care a obținut LEGAL permis de port armă.

“N-am nicio bănuială că acea fotocopie a facturii apărută în presă a fost dată din interiorul Poliției Dâmbovița.

Fac plângere penală. Lucrurile nu vor rămâne așa. Nu am făcut nimic ilegal. Mi-am luat permis de port armă în condițiile legii.

Important este cum s-au dat acele date din interiorul poliției, iar asta se va dovedi foarte curând”, a declarat Adrian Țuțuianu, în exclusivitate pentru targovistenews.ro.

Surse din interiorul IPJ Dâmbovița spun că șeful de la Arme și Muniții are mari emoții pentru demersul lui Adrian Țuțuianu.

Scandalul pistolului a pornit de la liderul PNL Dâmbovița, Mihai Volintiru, care a acuzat că Adrian Țuțuianu ar fi obținut arma cu pricina la un preț modic, de 80 de lei.

Pe cine și-ar fi dorit domnul Volintiru șef al IPJ Dâmbovița în locul lui Danil Zepiși? Se dezleagă misterul scurgerilor de informații și documente?!