28 aprilie 2024
Volintiru scoate PISTOLUL la Ţuţuianu! “Crede că la Dâmboviţa suntem în vestul sălbatic!”; “Este un derbedeu!”

Volintiru scoate PISTOLUL la Ţuţuianu! “Crede că la Dâmboviţa suntem în vestul sălbatic!”; “Este un derbedeu!”

armaUn prieten de-al meu din presă mi-a pus la dispoziţie un act.

Comunistul Ţuţuianu a devenit sau crede că la Dâmboviţa suntem în vestul sălbatic, motiv pentru care şi-a luat pistol cu glonţ marca «Browning», pe care, n-o să credeţi, n-a plătit decât 80 de lei.

O fi de jucărie, cu capse, sau o fi pistolul cu glonţ pentru care şi-a luat permis de port armă?

Factura este semnată chiar de Adrian Ţuţuianu, este factura în baza căreia şi-a luat permis de port armă.

Mie îmi miroase a şpagă aici, în această speţă. Cer organelor abilitate ale statului, IPJ, Parchetului şi DNA-ului, că tot e la modă, să verifice dacă Ţuţuianu a primit şpagă pistolul marca «Browning», pe care na plătit decât 80 de lei.

www.mariusbuga.ro_images_voliMi-a spus un prieten din presa centrală. Din informaţiile pe care le am, costă în jur de 3000 de lei.

Dacă mergem la magazinele din Târgovişte, cu 80 de lei luăm un pistol cu capse, nu cu glonţ. Dacă a luat şpagă, să ne spună şi de la cine”, a cerut liderul PNL Dâmboviţa, Mihai Volintiru.

www.mariusbuga.ro_images_tutuma1Mi-am luat permis de port armă în condiţiile legii şi am dat examen pentru el, aşa cum mi-am luat permis de puşcă de vânătoare, în condiţiile legii.

Am procedat astfel după ce mi-au intrat hoţii în casă noaptea, la ora 2:30, acum vreo trei ani, am considerat că am nevoie de apărare.

Este un derbedeu, nu e vorba de mită. Am cumpărat arma de la un magazin specializat, cu toate formalităţile legale, am cumpărat-o de la un prieten, nu de la un străin.

Nu e luată de la firme care au lucrări cu Consiliul Judeţean Dâmboviţa”, a răspuns Adrian Ţuţuianu, liderul PSD Dâmboviţa.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial