2 mai 2024

APĂ INFESTATĂ! Situație CRITICĂ la Pucioasa și în comunele învecinate!

www.mariusbuga.ro_images_apa2Situație critică în orașul Pucioasa și în comunele Branesti, Vulcana Bai, Vulcana Pandele si Doicesti!
Zeci de mii de familii au rămas fără apă potabilă după ce Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița a decis să oprească furnizarea din cauza unor probleme grave.
Mai mulți locuitori din Pucioasa ne-au sunat la redacție și ne-au spus că apa este infestată și că de mai multe zile s-au luat probe din mai multe grădinițe și școli din localitate.
Compania de Apă a venit cu o reacție abia în această seară, culmea, după ce a oprit apa în zonele amintite!
“S.C. Compania de Apa Targoviste – Dambovita S.A., in calitate de operator al serviciului de alimentare cu apa si canalizare in judetul Dambovita, anunta ca incepand cu data de 16.01.2016, orele 18:00, se sisteaza furnizarea apei in orasul Pucioasa si comunele Branesti, Vulcana Bai, Vulcana Pandele si Doicesti, datorita unor incarcari microbiologice in apa bruta a Barajului Pucioasa.
 
Reluarea alimentarii cu apa se va face conform procedurilor legale in momentul in care incarcatura microbiologica se va incadra in limitele admise”, se arată în informarea Companiei de Apă.
fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial