28 aprilie 2024
EXCLUSIV! Vezi AICI toate imaginile cu teribilul accident feroviar de la I.L.Caragiale! ATENȚIE, VIDEO cu IMAGINI ȘOCANTE!

EXCLUSIV! Vezi AICI toate imaginile cu teribilul accident feroviar de la I.L.Caragiale! ATENȚIE, VIDEO cu IMAGINI ȘOCANTE!

Marfarul care a deraiat la I.L.Caragiale si a provocat moartea a doi oameni si ranirea altor doi a fost repus pe sine sambata dupa-amiaza.

Accidentul a fost oribil: trenul scapat de sub control a acrosat un camion la o trecere de cale ferata. In secunda urmatoare, un autoturism care venea din spate, cu patru persoane la bord, a fost izbit in plin si tarat pe sine, aproape doi kilometri.

Mecanicul ingrozit, a sarit din mers, iar la primul podet trenul a cazut in gol si a prins masina dedesubt. Accidentul respectiv a fost unul dintre cele mai socante.

Patru oameni aflati in autoturism au privit ingroziti cum, la trecerea peste calea ferata, un camion din fata lor este acrosat de un marfar in viteza. Instantaneu, masina mica a fost lovita in plin de locomotiva. Au urmat minute infernale, in care vehiculul a fost impins pe calea ferata, intr-un scrasnet cumplit.

Din masina in care se aflau cele 4 persoane nu a mai ramas aproape nimic. Cineva cu greu isi mai putea da seama ca acolo a fost prins un autoturism.

Locomotiva si cele doua vagoane deraiate au ramas infipte intr-un mal de pamant, asa ca autoturismul nu a fost zdrobit complet. Garnitura transporta carbuni, iar o buna parte din incarcatura s-a rasturnat peste masina.

O femeie de 27 de ani, profesoara de matematica, a murit pe loc. Medicii si pompierii au dus o lupta contra-cronometru pentru salvarea soacrei sale, in varsta de 57 de ani. Din pacate, femeia a murit in drum spre spital. Miraculos, copiii ei, un barbat de 32 de ani si sora lui, de 37, au supravietuit.

Soferul camionului acrosat de locomotiva a crezut ca nu scapa teafar.

Eugen Saros, soferul camionului: “Pur si simplu am auzit o busitura in spate si atat. Ca-n filmele de groaza, n-au fost bariere trase, nici cineva sa dirijeze, nimic, nimic.”

Mecanicul de tren, care a sarit din mers, a suferit rani usoare la maini si la cap. O impiegata de miscare care a vazut cu ochii ei accidentul a suferit un soc si se afla acum internata la spital.

Anchetatorii spun ca a existat o defectiune la sistemul de franare.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial