2 mai 2024
EXCLUSIV! În război cu medicul de familie! Nu le convine, SĂ PLECE, a venit reacţia NEAŞTEPTATĂ a doctorului!

EXCLUSIV! În război cu medicul de familie! Nu le convine, SĂ PLECE, a venit reacţia NEAŞTEPTATĂ a doctorului!

Scandal la dispensarul Crângurile, langa Gaesti!

Mai multi sateni isi acuza medicul de familie ca lipseste de la serviciu, iar cand vine ajunge mereu cu intarziere si ii trateaza urat. Oamenii se plang si de cladirea veche unde functioneaza cabinetul medical, ce sta sa se darame peste ei.

Iar WC-ul din curtea dispensarului e focar de infectie si un pericol pentru siguranta lor si a copiilor, sustin localnicii. Nu le convine, sa plece, a venit scurt reactia doctoritei, convinsa ca la mijloc e mana primarului ce vrea sa o mute de acolo intr-un nou dispensar, utilat… ca la carte!

“Ti-am dat reteta. Dar unde mi-ati dat-o? Dar ti-am dat-o? Unde, la dvs acasa? Dar nu conteaza… A trebuit o saptamana sa o prind acasa! Dar de ce nu plecati, fratilor? Pot sa mai plec? Da, poti sa pleci imediat!”, se certau pacientii cu medicul de familie.

“Haideti sa recunoastem d-na doctor, de cate ori va cautam nu va gasim niciodata de cate ori avem nevoie. Dar de ce nu plecati, acum poti sa te duci oriunde!”, a declarat pentru MariusBUGA.ro Cristina Ion, una dintre pacientele revoltate.

“Am cerut trimitere, a trebuit sa ajung la dansa acasa ca n-am gasit-o de mai multe ori, ca sa pot sa plec la Bucuresti cu copiii. Nu-si face serviciul, vine tarziu!”, se plangea Marian Blagu.

“Cade pe noi, uitati! Asta e dispensar? Ia uitati, asta e toaleta? Scandura asta se rupe orincand!”, se vaitau satenii.

Medicul de familie se teme ca fosta scoala unde primarul a infiintat un nou dispensar, unde deja functioneaza un alt cabinet medical si o farmacie, va fi restituit ministerului Educatiei, fostul proprietar al cladirii si ca va ramane pe dinafara. Plus ca nu-i convine deloc cum a renovat imobilul edilul sef

“A facut o spoiala, in cele 3 camere, cu pereti falsi, cu gresie si faianta de cea mai slaba calitate, are incalzire centrala, s-au spart tevile, a curs, ma rog – treaba de mantuiala!”, sustine medicul Daniela Toma.

“D-na dr Toma nu inteleg de ce nu se muta din acel cabinet infect. Noi aici avem toaleta pentru pacienti, pentru doctori, avem sala de tratament, de asteptare, sala de sterilizare, centrala, boiler pentru apa”, ne-a precizat Dumitru Girescu, primarul din Crangurile.

Medicul de familie spune ca a dat in judecata consiliul local si ca va refuza sa plece din cladirea veche in cea noua.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial