25 aprilie 2024

VIDEO! Asta e ȚEAPA ANULUI! Ce a pățit o femeie din Titu după ce a aflat că ar fi câștigat 12 mii de euro!

pacalita2Convinsa ca a castigat un premiu in valoare de 12.000 de euro, o pensionara din Titu, judetul Dambovita, a fost pacalita de niste escroci.

Ea le-a trimis acestora 15.000 de lei, despre care credea ca reprezinta o taxa pentru a putea intra in posesia castigului.  Chiar daca functionarele bancii i-au spus ca totul este o inselaciune, femeia nu a renuntat la planul ei si le-a dat indivizilor toate economiile pe care le avea.

pacalita1Femeia pacalita – o educatoare iesita la pensie – este vaduva si locuieste singura. Fiica ei traieste in strainatate si ii trimite din cand in cand bani. Cei care au sunat-o s-au recomandat ca fiind de la o companie de telefonie mobila si i-au spus ca este castigatoarea unui premiu in valoare de 12.000 de euro. Dar ca sa intre in posesia lui, i-au spus ca trebuie sa plateasca o taxa de 15.000 de lei. Femeia a mers la banca, hotarata sa-si scoata toate economiile.

pacalitaPagubita: …. ca am castigat un premiu la tragerea la sorti, avand in vedere ca am fost un client fidel.
Reporter: Doamna, v-ati dus la banca. Ce v-au spus cei de la banca?
Pagubita: Ooo, pai n-au vrut sa imi dea banii. Nu, doamna, eu sunt convinsa ca e lucru necurat aici si n-am curaj sa va dau banii.
Reporter: V-au avertizat ca ar putea fi escroci?
Pagubita: Absolut… la insistentele mele foarte mari mi-au facut actele.

Fara sa aiba habar cine se afla la capatul firului, femeia a urmat intocmai instructiunile primite si a depus cei 15.000 de lei in contul necunoscutului. In zadar au incercat functionarele, nu de la una, ci de la doua banci, sa o avertizeze ca ar putea fi inselata… femeia a depus totusi banii in cont.

pacalita3Cand si-a dat seama ca a fost pacalita, femeia de 65 de ani a mers la politie si a depus plangere. Acesta este al treilea caz de inselaciune prin telefon inregistrat in Dambovita in ultima saptamana.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial