19 martie 2024
EXCLUSIV! Un Duster a plonjat în râu la Odobeşti după ce hoţii au furat indicatoarele şi balustradele podului!

EXCLUSIV! Un Duster a plonjat în râu la Odobeşti după ce hoţii au furat indicatoarele şi balustradele podului!

Un sofer a fost bagat la apa la propriu, seara trecuta, la Odobesti! Masina de teren pe care o conducea s-a facut zob dupa ce a plonjat in raul de la intrarea in localitatea Odobesti. Acolo podul este in lucru, iar hotii au furat indicatoarele de semnalizare a lucrarilor, dar si balustradele de protectie, asa ca soferul nu si-a dat seama ca urmeaza haul si masina s-a dus glont in apa.

E moarte curata!

“Da, era balustrada aici. Si acum? Acum a disparut. Ce ziceti, cat de mare e pericolul? Destul de mare este. Ce se intampla? Moarte curata. E prima masina? E a zecea masina!”, ne-a povestit Nicusor Banu, unul dintre martori. “Podul acesta nu a fost semnalizat si Doamne fereste, sa nu moara vreun om. Au mai cazut masini aici? Am inteles ca multe masini au cazut aici. Ar fi bine sa se faca ceva pana nu va fi prea tarziu. Cred ca nu trebuie sa moara cineva ca sa se semnalizeze podul acesta”, ne-a spus Marian Stan.

Profitul unora, tragedia altora

Primarul localitatii unde a avut loc accidentul spune ca nu o data, ci de mai multe ori au fost furate indicatoarele care semnalizau ca acolo drumul este deviat din cauza lucrarilor de refacere a podului. “Au fost semanlizate, s-a furat balustrada de protectie si semnele care indicau ca este o deviatie a soselei si s-a intamplat ce s-a intamplat”, a precizat pentru mariusbuga.ro Nicolae Alecu, primarul comunei Odobesti. Autoritatile spun ca vor monta din nou balustrade de protectie si indicatoare, dar nu au nici acum siguranta ca nu vor disparea din nou pentru a fi duse la centrele de colectare a fierului vechi.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial