28 aprilie 2024
EXCLUSIV! Un bărbat din Buciumeni şi-a pus capăt zilelor după ce şi-a dat casa unor necunoscuţi ce i-au promis că-l îngrijesc la bătrâneţe!

EXCLUSIV! Un bărbat din Buciumeni şi-a pus capăt zilelor după ce şi-a dat casa unor necunoscuţi ce i-au promis că-l îngrijesc la bătrâneţe!

Disperat ca si-a dat casa unor oameni care n-au avut grija de el, un barbat de 64 de ani, din Valea Leurzii, comuna Buciumeni, si-a pus capat zilelor! Omul n-a mai dat niciun semn de viata de mai bine de 48 de ore. Vecinii au intrat la banuieli si au sunat la politie. Oamenii legii l-au gasit fara suflare, in beciul casei. Rudele si apropiatii victimei cred cu tarie ca barbatul si-a luat viata din cauza ca isi trecuse locuinta pe numele unor straini ce i-au promis ca-l vor ingriji la batranete, dar care i-ar fi facut ulterior numai necazuri.

“Mi-a spus ca moare de foame in casa!”

“A venit vineri la mine sa-i fac niste compot ca el moare de foame in casa. Ca i-a dat casa in scris la niste oameni din Berevoiesti care nu-i aduc mancare, nu-l ingrijesc, nu nimic. N-a avut cu ce sa mai traiasca saracul, pensia i-a luat-o, cardul i l-a luat”, a declarat pentru mariusbuga.ro Elena Ivascu, sora victimei.

Vaduv si neajutorat

Ion Oprea era vaduv de 17 ani. Nu avea copii, asa ca ii era greu la batranete. Cunoscuse o familie dintr-o localitate invecinata si isi pusese speranta ca daca le va trece averea pe numele lor va avea parte de liniste si de un sprijin de nadejde. Imediat dupa ce a incheiat actele insa… “Regreta foarte mult ca si-a dat casa, era neingrijit, voia neaparat sa gaseasca pe altcineva sa dea casa, sa-l ingrijeasca, sa aibe grija de el. Ce vi s-a plans? Nu avea mancare, nu era spalat, ii era frig, tot timpul singur”, povestea Elena Chita, vecina.

Vinerea neagra

Vineri, in jurul pranzului, barbatul a fost vazut pentru ultima data in viata. “Era foarte suparat, mi-a spus ca isi pune capat zilelor pentru ca si-a dat casa si a facut un lucru care nu a trebuit”, spune Liliana Mandoiu, o apropiata a omului. “N-avea cu ce trai, nu-l vizita nimeni, s-a vazut in situatia in care s-a vazut, era normal sa-si puna capat zilelor. Fara bani, fara casa…”. crede Domnica Nitoiu, vecina a barbatului.

Ancheta in plina desfasurare

“Am fost sesizati ca un barbat de 64 de ani a fost gasit decedat la domiciliul sau. Urmeaza ca dupa necropsie sa se stabileasca imprejurarile decesului”, a precizat agentul Raluca Trandafir, purtatorul de cuvant al IPJ Dambovita. Anchetatorii urmeaza sa-i audieze si pe noii proprietari ai casei victimei sa afle daca intr-adevar acestia l-au determinat pe om sa-si puna capat zilelor.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial