27 aprilie 2024
EXCLUSIV! Au crescut-o 40 de ani ca să-i tâlhărească la bătrâneţe!

EXCLUSIV! Au crescut-o 40 de ani ca să-i tâlhărească la bătrâneţe!

Rasturnare spectaculoasa in cazul batranilor talhariti, la Crevedia!

Anchetatorii au stabilit ca acestia au fost talhariti chiar de fiica lor si de iubitul ei, spaniol. Parintii femeii, impreuna cu o prietena de-a lor s-au trezit dupa miezul noptii cu mai multi necunoscuti, ce purtau cagule, navalind in camera unde dormeau. Pe barbat l-au legat de maini si de picioare, iar pe femei le-au amenintat cu cutitele ca le vor lua viata daca nu le dau toti banii din casa. Batranul era convins de la bun inceput ca printre agresori se aflau si fiica sa si concubinul ei spaniol.

“Mi-au dat bataie, domne, de m-au omorat!”

“Unde sunt banii?! Zic, mai baieti, am 57 de milioane, astia sunt banii mei, duceti-va si luati-i si nu ma omorati! Mi-au dat bataie domne de m-au omorat! Sunt rupt pe piept, pe spate. L-ati recunoscut ca era ginerele dvs? Pai a si spus-mama, mama!”, a declarat in exclusivitate pentru mariusbuga.ro batranul talharit. Omul de 77 de ani povesteste ca de curand vanduse trei porci si stransese 5700 de lei. Cu o zi inainte de atac cineva i-a otravit cainii. A fost primul semn ca urmeaza ceva rau.

“Era fata noastra, ginerele nostru si inca doi”

“Suntem batuti rau, nu mai putem, va spun din suflet! Batuti rau de tot. Cum v-au batut, doamna? Cu pumnii, mi-au dat trei pumni aici in coasta si m-a lasat lungita. Cine erau, d-na? Ati recunoscut cine erau? Era fata noastra, ginerele nostru si inca doi care au mai fost”, ne-a marturisit sotia victimei.

“Daca mai tipi o data, iti tai gatul!”

O prietena a celor doi batrani, de 60 de ani, era impreuna cu oamenii cand a avut loc talharia. Femeia povesteste ca si ea a vazut moartea cu ochii. “Cand eu am tipat mi-a zpus asa-daca mai tipi o data iti tai gatul! Si cutitul a fost la ureche”, povesteste martorul la scenele violente.

“N-are niciun fel de dovezi!”

Fiica batranului, in varsta de 40 de ani, locuieste de sapte ani in curtea parintilor cu iubitul ei, un cetatean spaniol. Cei doi sustin ca sunt total nevinovati si ca nu ei sunt atacatorii cu cagule “N-are niciun fel de dovezi! Probele s-au luat la politie, noi nu suntem vinovati cu absolut nimic. Dansul spune ca a recunoscut vocea dvs. Nu e adevarat, n-avea ce sa recunoasca, noi am fost in casa si am dormit”, sustine fiica batranilor.

Politistii, pe urmele talharilor

Odata scapati din mainile agresorilor, victimele au sunat imediat la 112 si au cerut sprijinul oamenilor legii. Politistii au strans probe de la fata locului si ii cauta pe toti atacatorii. Daca vor fi prinsi si gasiti vinovati talharii risca pana la 25 de ani de inchisoare. Vezi video la Ştirile ProTV!

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial