30 aprilie 2024
Chindia Târgovişte a ajuns în situaţie disperată! Nu mai sunt bani de salarii din octombrie!

Chindia Târgovişte a ajuns în situaţie disperată! Nu mai sunt bani de salarii din octombrie!

Chindia Târgovişte, clubul unde şi-au unit forţele Gică Popescu, Consiliul Judeţean Dâmboviţa, Consiliul Local şi Universitatea Valahia, a ajuns în situaţia disperată de a nu avea fonduri pentru a acoperi salariile fotbaliştilor şi ale angajaţilor, restante încă din luna octombrie.

Pentru a afla mai multe informaţii despre această problemă extrem de gravă şi de neconceput pentru un club cu pretenţiile şi ştaiful Chindiei, girat de autorităţile locale, în parteneriat cu fostul internaţional Gică Popescu, am încercat să aflăm amănuntele necesare din partea celor implicaţi.

Florin Popescu și Gabriel Boriga ne evită pe subiectul Chindia

Dacă declaraţiile lui Gică Popescu le-am prins în cadrul unui interviu, celălalt preşedinte de onoare Florin Popescu a fost de negăsit chiar şi la locul de muncă, ori poate că a evitat să ne primească. Primarul Gabriel Boriga era, în schimb, ieri la birou, doar că ne-a refuzat, spune el elegant, scuzându-se că este foarte ocupat şi rugându-ne să revenim într-o altă zi. Singurul care ne-a deschis uşa a fost prof. univ. dr. Ion Cucui, rectorul Universităţii Valahia din Târgovişte, doar că a solicitat un răgaz de câteva zile pentru a aduna date complete despre implicarea în proiectul fotbalistic Chindia Târgovişte.

În ce constă implicarea UVT?

Până la o nouă întrevedere, programată pentru săptămâna viitoare, rectorul Cucui ne-a oferit câteva informaţii extrem de interesante, care aruncă şi mai multă ceaţă peste proiectul fotbalistic Chindia Târgovişte. „Eu nu ştiu ca Universitatea Valahia să deţină 25 % din acţiunile clubului, dar poate că cineva vrea să ne facă un cadou frumos. Universitatea nu a avut nici o contribuţie financiară la echipa de fotbal, atât doar că sportivii studenţi beneficiază de o reducere semnificativă la cazarea în căminele noastre. Dacă fotbaliştii nu sunt studenţi, înseamnă că cei de la club acoperă costurile de cazare, unde cred că există iarăşi o reducere”. Dacă este aşa, atunci în ce constă implicarea Universităţii Valahia în proiectul fotbalistic Chindia? Chiar deţine UVT 25 % din acţiunile clubului? Sunt întrebări la care sperăm să aflăm răspunsurile săptămâna viitoare.

Costin Mihai | costin.mihai@artpress.ro || Ionuț Parghel

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial