2 mai 2024
EXCLUSIV! Scandal monstru la Mogoşani!  “Mă bate, mă înjură, mă fură, mă calomniază!”

EXCLUSIV! Scandal monstru la Mogoşani! “Mă bate, mă înjură, mă fură, mă calomniază!”

Un razboi fara sfarsit s-a pornit intre un batran de 73 de ani, din Mogosani si sotia si cei doi fii ai lor! Omul spune ca a ajuns sa umble cu sprayul paralizant dupa el dupa ce ar fi fost batut de femeie si de copiii lui.

M-au furat si imi vor toata averea, sustine pensionarul. Ba el e de vina, bea si isi pierde mintile si ne loveste cu toporul si parul, povestesc pe de alta parte cei acuzati.

“E facut zob capul meu, numai cu parul imi da! Par, cu ce nimereste in mana, par, ranga, ciocan, cu alea te loveste, unde te gaseste la inghesuiala acolo da!”, a declarat pentru MariusBUGA.ro Gheorghe Andrei, unul dintre baietii batranului.

Omul locuieste in aceeasi casa cu sotia si cu cei doi baieti ai lor. In urma cu cateva zile batranul spune ca l-a prins pe unul dintre ei cand ii fura 500 de lei, ce se aflau in Biblie.

“Uite, ma bate, ma injura, ma fura, ma calomniaza, ma agreseaza! Am avut 5 milioane, pentru medicamente si agricultura, au disparut, l-am prins aici. Cine era? Baiatul meu!”, ne-a marturisit Marin Andrei.

Fiii batranului spun ca dreptatea e de partea lor si ca parintele este cel violent.

“Ia uitati ochii mei cum arata. Din ce cauza? Din batai! Mi-a dat cu maciuca in cap, va arat lemnele colea!”, sustine Gheorghe Andrei.

“Te-am batut eu, ma? Da, da, tu, tu! Cine a furat banii de aicea ma? Am furat eu banii, ma? De cate ori te-am prins, ma, nu ti-e rusine? Ti-am zis ce cauti ma aici, hotule?!”, se cearta tatal si fiii.

“Sa jure pe mormantul lu’ ma-sa daca i-am luat eu ceva si eu pe sufletul meu! Bai, handicapatule! Ati filmat sticlele de vin cum stau acolo? Asta nu e tatal meu! Nici in mormant p-asta nu-l recunosc, nici lumanare nu-i aprind!”, se jura Florin Andrei, celalalt fiu al batranului. Vecinii sunt ingroziti si ei de certurile din familia celor trei.

“Nu e bine, nu e bine! Sa se inteleaga, sa-si vorbeasca, sa comunice intre ei fara cearta!”, crede Lenuta Marcu.

Batranul si-a reclamat sotia si fiii in repetate randuri la politie. Acum omul a dat-o in judecata pe femeie si spune ca-i cere divortul. Ba mai mult, vrea ca baietii sai sa fie evacuati din locuinta.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial