28 martie 2024
EXCLUSIV! Pentru şase copii din Dâmboviţa, cuvântul “tată” înseamnă DURERE! Citeşte-le povestea sfâşietoare!

EXCLUSIV! Pentru şase copii din Dâmboviţa, cuvântul “tată” înseamnă DURERE! Citeşte-le povestea sfâşietoare!

Sase copii din Dambovita sunt in pericol, zi de zi: incaseaza batai crancene, de fiecare data cand tatal lor se imbata. Si o face foarte des. Apoi copiii zac in frig pana cand parintele lor adoarme. Mama, chinuita si ea, nu are cum sa-i apere. Asistentii sociali vor sa ia copiii si sa-i scape de calvar, dar toata lumea se opune: tatal, ca sa nu piarda alocatiile. Si copiii – ca sa n-o lase pe mama lor singura, cu batausul.

Copii fara copilarie

Sunt trei baieti si trei fete in familia necajita: cel mai mic dintre copii are 4 ani, cel mai mare – 15. Pentru ei, cuvantul tata nu inseamna decat durere. Sunt batuti din orice fleac si acuzati ca nu fac destula treaba in gospodarie. Mereu cu vanatai si cucuie, copiii i-au ingrozit pe vecini, iar asistentii sociali au facut mai multe anchete in familia cu pricina. Degeaba insa!

Teama de a pleca de acasa

Desi in Targoviste exista centre unde copiii pot sta impreuna cu mama lor, deocamdata nimeni nu a facut nimic pentru a-i salva. Pe de alta parte, ei refuza sa se desparta de mama si sa plece intr-un centru de plasament, cum li s-a propus. In plus, toti au rezultate bune la invatatura si nu vor sa plece nici din scoala lor.

Fata cea mare, sac de box

Ultima data barbatul a batut-o crunt pe fetita cea mare, certand-o ca n-a muncit destul in gradina. Era, ca de obicei, baut si nu s-a mai uitat unde da. Mama lucreaza cu ziua prin sat, iar copiii sunt mai tot timpul cu tatal lor, care nu munceste si bea intruna. Nu e zi in care sa nu se auda din curtea lor strigate si plansete de copii. Toata lumea din sat ii vedea apoi pe prichindeii speriati, alungati de-acasa.

Amendat in zadar

Politistii l-au amendat de nenumarate ori pe barbat, pentru scandalurile facute. Dar asta nu facea decat sa-l inraiasca si mai mult si sa se razbune pe copii. Singurul care are acum in mana soarta acestor copii chinuiti si a mamei lor este judecatorul. El ar putea sa dea o ordonanta si sa ofere o sansa acestor sapte suflete.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial