20 aprilie 2024
EXCLUSIV! Şofer, la un pas să fie linşat la Bălteni! A omorât un căruţaş şi s-au pus cu parul pe el! Au venit mascaţii!

EXCLUSIV! Şofer, la un pas să fie linşat la Bălteni! A omorât un căruţaş şi s-au pus cu parul pe el! Au venit mascaţii!

Numai politistii inarmati pana-n dinti l-au scapat sa nu fie linsat, seara trecuta, pe un sofer de 47 de ani, din Dambovita!

Omul, angajat la Caile ferate, se ducea cu masina la serviciu cand la un moment dat a izbit cu putere o caruta ce i-a aparut brusc in fatza, pe drumul national 71, ce leaga Targoviste de Bucuresti. Impactul a fost atat de violent incat carutasul, in varsta de 65 de ani, si-a pierdut viata pe loc. Furioase, rudele decedatului s-au pus cu parul pe sofer, lovindu-l in fatza, iar la final si-au luat mortul acasa.

“Nu a bagat frana, nimic, direct frontal l-a luat!”

Rudele decedatului spun ca sunt convinse ca soferul circula cu o viteza mult peste limita legala, altfel nu-si explica de ce nu a evitat caruta. “Avea viteza, avea vreo 130-140 la ora! Nu a mai bagat frana, nimic, direct frontal l-a luat, a dat peste el”, sustine Lucian Mihai. “Stii cum s-au amestecat rotile? Aia de fata cu aia din spate, scandurile, fiarele au intrat in ele. N-are frana, n-are nimic, niciun gram de frana!”, spunea Ion Mihai.

Caruta, praf!

“Venea acasa si l-a lovit masina si a murit. Soferul mergea tare, e caruta praf!”, a declarat Ionut Baluc. Pentru ca din accident sa nu se transforme in scandal la fata locului au sosit si lucratorii de la Serviciul de Interventie Rapida.

“Unul a dat cu o blana in mine!”

Soferul spune ca nu avea mai mult de 70 de kilometri la ora, dar cum caruta nu era semnalizata in niciun fel, iar soseaua era cufundata in bezna, n-a avut ce sa faca sa evite nenorocirea.

Cercetat pentru ucidere din culpa

“Caruta nesemnalizata mi-a venit in fata. Unul a dat cu o blana in mine. M-au ranit ca ei m-au lovit la buza, mi-au dat catre cap ca l-am omorat pe taica-su”, a declarat in exclusivitate pentru mariusbuga.ro Vasile Cristache, soferul implicat in accident.

“Din accident a rezultat decesul carutasului de 65 de ani. In acest moment politistii efectueaza cercetari pentru savarsirea infractiunii de ucidere din culpa”, a precizat agentul Raluca Florescu, purtatorul de cuvant al IPJ Dambovita.

Soferul a fost dus la spital pentru a i se recolta probe de sange pentru a se stabili daca a consumat alcool. O expertiza va fi cea care va stabili cu ce viteza mergea in momentul producerii accidentului. Rudele carutasului si-au luat mortul acasa, refuzand sa fie dus la medicina legala. Vezi video la Ştirile ProTV!

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial