3 mai 2024
EXCLUSIV! Un bărbat din Runcu s-a spânzurat, adus la disperare de o datorie de o mie de lei! Declaraţii cutremurătoare ale soţiei lui!

EXCLUSIV! Un bărbat din Runcu s-a spânzurat, adus la disperare de o datorie de o mie de lei! Declaraţii cutremurătoare ale soţiei lui!

Viata s-a terminat brusc pentru un barbat de numai 47 de ani, din satul Badeni, comuna Runcu!

Omul si-a pus capat zilelor adus la disperare de datoria ce-i crestea de la o luna la alta, dupa ce cumparase o iapa. Din cei 3000 de lei cat ceruse proprietarul animalului barbatul platise 2000, urmand ca in scurt timp sa restituie intreaga suma. Cum n-a avut banii la timp individul i-a cerut cate o mie de lei pentru fiecare luna de intarziere. Ajunsese sa achite dublu fata de cat i se ceruse initial, iar cand a vazut ca nu o va scoate la capat a decis sa-si ia zilele.

Stres de moarte

“Mi-e teama, am ramas singura! Omul meu a luat iapa. Barbatul din Pucioasa mi-a pus in chitanta 30 de milioane. Am dat 20 de milioane bani in mana si cu tuica, mai aveam sa-i dau 10 milioane 500. Zece milioane n-am mai avut de unde sa-i mai duc. Omul meu a ajuns la disperare de atata stresuri si de suparari, s-a spanzurat”, a declarat pentru mariusbuga.ro Liliana Soare, sotia victimei.

Ameninintati nopti la rand

Femeia spune ca atat ea cat si sotul ei au primit numeroase amenintari de la barbatul de la care au luat iapa. Initial au vrut sa faca un schimb de animale si i-au dat doi cai mai batrani pentru un altul. Barbatul a vrut sa-i cumpere o iapa si fiului sau, asa ca a facut targul de 3000 de lei. Cum nu platise intreaga suma la timp a inceput calvarul banilor cu dobanda uriasa. “Din cauza la niste datorii din Pucioasa, de la un baiat cu calul s-a ajuns aici. Cati bani avea sa-i dea? Vreo zece milioane. A venit de cateva ori si l-a amenintat. Ce i-a spus? Ca ii mareste dobanda. N-avea de unde sa dea banii. Era foarte disperat”, ne-a marturisit Giani Tutuianu, cumnatul victimei.

Vecinii sunt socati

“Trebuia sa-i dea banii neaparat ca pe urma da dobanda mare. Avea de unde sa-i dea? Nu avea ca suntem amarati, de unde sa-i dea. Il apucase disperarea? Pai da”, spunea Ionut Soare, fiul victimei. Vecinii si apropiatii barbatului sunt in stare de soc. Inca nu le vina sa creada ca si-a luat viata. “M-a socat, un caz care nu trebuia, la varsta lui de 46 de ani sa faca asa ceva”, plangea Visarion Mateescu, vecin.

Inselaciune cu consecinte deosebit de grave?

“Am fost sesizati ca un barbat de 46 de ani a fost gasit decedat in locuinta sa. Cadavrul transportat la SML Dambovita pentru necropsie. In cauza s-a intocmit dosar penal, politistii efectuand cercetari pentru stabilirea cauzelor decesului”, ne-a precizat agentul Raluca Florescu, purtatorul de cuvant al IPJ Dambovita. Politistii au deschis acum o noua ancheta si il vor cerceta pe suspect pentru a se stabili daca se face vinovat de inselaciune cu consecinte deosebit de grave. Daca va fi gasit vinovat risca o pedeapsa cu inchisoarea de la 10 la 20 de ani.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial