26 aprilie 2024

ARESTAT PENTRU TENTATIVĂ DE OMOR! Tâlharul de la Răzvad a fost prins și încătușat!

razvad3S-a făcut lumină în cazul tâlhăriei, din februarie, de la Răzvad! Polițiștii l-au prins pe suspectul bănuit că a intrat peste un vecin de-al său.

Individul a fost găsit în județul Sibiu, unde locuia fără forme legale. Este acuzat că a dat buzna în locuința vecinului, de unde a furat bani, bijuterii și un telefon, dar și pentru tâlhărie și tentativă de omor.

razvad2“Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au documentat activitatea infracțională a unui bărbat stabilit fără forme legale în localitatea Porumbac, județul Sibiu, bănuit de comiterea infracțiunilor de furt, tentativă de furt calificat, tâlhărie calificată și tentativă de omor.

În urma probatoriului administrat, cel în cauză a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Din cercetări a reieșitcă în seara zilei de 14 februarie a.c., acesta ar fi pătruns fără drept în locuința unui bărbat din Răzvad de unde ar fi sustras diverse bunuri.

razvadUlterior, având fața acoperită cu o cagulă, ar fi pătruns în locuința unui alt bărbat pe care, prin acte de violență, l-ar fi deposedat de mai multe bijuterii, o suma de bani și un telefon mobil.

Leziunile suferite de partea vătămată au pus în pericol viața.

Totodată, polițiștii au recuperat un laptop sustras de bănuit în seara zilei de 30 martie a.c.”, se arată într-un comunicat de presă remis de IPJ Dâmbovița.

 

 

 

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial