5 mai 2024
VIDEO EXCLUSIV! Imaginea morţii mamei lui îl va urmări o viaţă întreagă pe un copil din Slobozia Moară! Drama băiatului îţi sfâşie sufletul…

VIDEO EXCLUSIV! Imaginea morţii mamei lui îl va urmări o viaţă întreagă pe un copil din Slobozia Moară! Drama băiatului îţi sfâşie sufletul…

Moartea unei tinere de 31 de ani, din Slobozia Moara, ridica multe semne de intrebare.

Femeia a fost gasita fara suflare in dormitor chiar de baiatul ei de 12 ani, care si-a alertat bunicul. Batranul a sunat imediat la 112, dar medicii nu au mai putut decat sa declare decesul.

Surprinzator este ca victima nu suferea de nicio boala, iar apropiatii ei spun ca aparent nu avea niciun motiv sa se sinucida.

Cu cateva ore inainte sa moara, femeia si-a sunat tatal, dar nu i s-a plans ca ar avea vreun necaz. Bietul om, ramas si fara sotie in urma cu cativa ani, a fost in stare de soc atunci cand a aflat vestea, la fel ca toti ceilalti care o cunosteau pe tanara.

Tanara era casatorita de peste 12 ani si lucra ca bucatareasa la un restaurant renumit din oras. Nici vecinii nu inteleg ce a dus la aceasta nenorocire.

Medicii legisti de la Targoviste au facut necropsia, dar deocamdata nu pot spune cu exactitate ce i-a adus tinerei sfarsitul.

Politistii cred ca este o moarte suspecta si au cerut investigatii amanuntite. Tocmai de aceea, probele biologice au fost trimise la Institutul de Medicina Legala Mina Minovici din Capitala.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial