27 aprilie 2024
S-a trezit mortul! EXPERIENŢĂ DE INFARCT LA MĂTĂSARU! „Am văzut o lumină…”

S-a trezit mortul! EXPERIENŢĂ DE INFARCT LA MĂTĂSARU! „Am văzut o lumină…”

moarte-clinicaVuieşte satul Păneşti despre experienţa unui bărbat în vârstă de 65 de ani, foarte bolnav şi trimis acasă de medici, să moară. Romii cred că au fost martorii unei minuni dumnezeieşti, după ce muribundul, care ar fi decedat, s-a trezit după 15 – 20 de minute, cu o stare de sănătate excelentă şi cu poftă de viaţă.

M.T., zis Toma lu’ Mutu, se simţea foarte rău, în ultimul timp, şi aşa a ajuns pe mâna medicilor, într-un spital din Capitală. În urma investigaţiilor, diagnosticul a fost crunt. Doctorii le-au spus rudelor să se pregătească, pentru că bolnavul nu mai are decât câteva zile de trăit. Întrucât starea lui se înrăutăţea, familia se aştepta la ce este mai rău. Acum două zile, bărbatul a fost dus la Spitalul din Găeşti, unde cadrele medicale au încercat să-i mai uşureze suferinţa. „Nici serul nu intra în el. Era rău de tot”, a declarat, pentru Cronica de Găeşti, Dan Bulibaşa, cel care l-a însoţit la toate investigaţiile, fiindu-i rudă. Oamenii s-au resemnat şi l-au dus acasă, să moară pe perna lui. I-au ţinut lumânările până nu a mai suflat. Martorii spun, cu toţii, că începuse să se răcească şi era inert, plus că nu mai respira. Au început să facă pregătirile creştineşti când, spre stupoarea tuturor, după vreo 15 -20 de minute, „mortul” a… înviat. „Sunt cu picioarele pe pământ?”, a întrebat el, după care s-a ridicat din pat, s-a plimbat prin curte, a luat bani şi a dat de băut şi de mâncare tuturor. „Se simte foarte bine. Parcă nu a fost niciodată bolnav”, ne-au mai relatat martorii.

„Mortul” le-a povestit tuturor că a văzut o lumină şi mulţi oameni care îl trăgeau către ea. Atunci, persoana care mergea în faţa lui l-a întors din drum.

M.T. urmează să fie dus din nou la Bucureşti, pentru investigaţii. Rămâne de văzut dacă „revenirea lui din morţi” a fost doar o etapă a bolii sau chiar s-a întâmplat un miracol, aşa cum crede toată comunitatea din Păneşti.

sursa – Cronica de Găești

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial