4 mai 2024
EXCLUSIV! Gospodăria fostului primar din Glodeni, CUPRINSĂ DE FLĂCĂRI! Cine îi vrea răul?

EXCLUSIV! Gospodăria fostului primar din Glodeni, CUPRINSĂ DE FLĂCĂRI! Cine îi vrea răul?

Sariti, a luat foc gospodaria fostului primar!

Asa au strigat localnicii din Glodeni dupa ce au vazut cum flacari puternice mistuiau anexele din curtea fostului edil sef al comunei.

Oamenii n-au stat in loc, in timp ce unii sunau la 112 sa vina pompierii, altii au sarit si au scos mobila din casa si au dat cu galetile cu apa sa stinga valvataile.

Dubios este ca nimeni nu intelege pana acum de la ce s-a aprins focul, acolo nu era nicio sursa electrica sa fi facut scurt circuit, iar anchetatorii se gandesc ca ar putea fi vorba de o mana criminala…

Fostul primar era plecat la Targoviste, iar sotia sa era la munca. Baiatul lor era la constructia pe care si-o ridica in deal, iar acasa la ei nu era nimeni.

“Am fost informati sa venim ca a luat foc. Exclus sa fi fost de la o scanteie? Da, pai n-am avut de unde, acolo chiar ca n-am avut curent. Si casa a fost in pericol, dar au venit pompierii…”, ne-a declarat Gheorghe Nanciu.

Vecinii au simtit un puternic miros de fum si imediat au vazut prapadul din curtea fostului primar.

“O flacara destul de mare, se desfasura pe partea aceea violent, mai batea si vantul!”, ne-a povestit Marius Axinia.

Gospodaria este asigurata, dar ramane ca dupa ce anchetatorii vor stabili cauza incendiului sa se stabileasca daca familia va fi sau nu despagubita.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial