3 mai 2024
EXCLUSIV! Glodeni – Un cioban şi-a luat zilele. “Murea de foame, d-aia a făcut treaba asta!”

EXCLUSIV! Glodeni – Un cioban şi-a luat zilele. “Murea de foame, d-aia a făcut treaba asta!”

Un cioban de 50 de ani, din Dambovita, a fost gasit fara suflare, in aceasta dimineata, la stana unde lucra.

Si-a luat singur viata, spun anchetatorii, fara sa lase in urma niciun bilet de adio, si fara sa marturiseasca numanui de ce este suparat de moarte.

Cunoscutii spun ca ducea o viata foarte grea si adesea rabda de foame, dar proprietarul turmei sustine ca avea grija ca angatului sa nu-i lipseasca nimic.

Trupul fara suflare al ciobanului a fost descoperit chiar de patronul stanei care dis de dimineata a mers sa duca hrana animalelor.

A dat repede alarma in speranta ca angajatul lui ar mai putea fi salvat.

Echipajul de la ambulanta n-a putut decat sa constate decesul.

“Pacientul a fost gasit decedat, prin spanzurare, ora decesului nu se cunoaste, aproximativ 12 ore. Nu s-a mai putut face nimic, manevre inutile”, ne-a declarat Cosmina Lita, asistent medical la Ambulanta Fieni.

“Imi pare rau ca e un baiat amarat care a suferit pe aici, mancat, nemancat, plouat, neplouat, neluat in consideratie de nimeni. Murea de foame, n-a avut ce manca, d-aia a facut treaba asta”, e convins Constantin Costache, prietenul victimei.

Patronul stanei are insa constiinta impacata. Sustine ca a avut grija ca angajatul lui sa aiba intotdeauna tot ce-i trebuie si chiar si ceva in plus…

La 50 de ani, barbatul nu apucase sa se casatoreasca, sa aiba si el un rost, nevasta si copii. Iar singuratatea in care isi ducea traiul probabil ca i-a sporit deznadejdea.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial