2 mai 2024
Un polițist a găsit o geantă cu 15 mii de euro. Ce a făcut dupa e de lăudat

Un polițist a găsit o geantă cu 15 mii de euro. Ce a făcut dupa e de lăudat

,,Obiect suspect” găsit de un polițist în timpul liber și restituit

În seara zilei de ieri, 26 februarie, în jurul orei 21:50, un polițist de 48 de ani, aflat în timpul liber, la cumpărături, la un centru comercial din Pitești, a observat la ieșirea spre parcare, o geantă de damă, pe o bancă, fără ca în apropierea acesteia să observe vreo persoană.

Având în vedere experiența polițistului, de investigare a faptelor contra patrimoniului, care l-a făcut să își dea seama foarte repede că obiectul în cauză a fost uitat, nu a stat pe gânduri și a luat geanta, chiar dacă își asuma în acest fel o sarcină în plus.

Polițistul a dus geanta la sediul secției unde lucrează, care arondează și locul în care obiectul a fost găsit, unde, împreună cu colegii, a verificat conținutul bagajului, găsind suma de aproximativ 15.000 de euro, precum și alte obiecte în baza cărora a putut stabili identitatea deținătoarei de drept.

Polițistul a dus verificările până la final, astfel că în jurul orei 22:30 a ajuns la o adresă din comuna Bascov, unde, după ce femeia în cauză a oferit relații pentru a rezulta fără nici un dubiu că este deținătoarea de drept a genții și conținutului, acesteia i-a fost restituit obiectul pierdut.

Femeia, de 45 de ani, a avut astfel parte de o mare bunurie.

Felicitări comisarului șef de poliție BUNESCU Valentin Alin, din cadrul structurii de investigații criminale a Secției 2 Poliție Pitești, pentru modul în care a ales să își îndeplinească datoria de om și de polițist!

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial